ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet ColorWorks C7500- компактен цветен етикетен принтер на Epson

ColorWorks C7500- компактен цветен етикетен принтер на Epson

Вторник, 30 Юни 2015 ( прочетена 2138 пъти)


Новият модел ColorWorks C7500 работи с най-съвременната печатаща глава на Epson и печата етикети с резолюция 600 х 1200 dpi върху различни материали.

ColorWorks
ColorWorks

ColorWorks C7500 етикетен принтер на Epson

 

"Това е най-добрият принтер за цветен печат за къси тиражи за тези, които искат гъвкавост, за да посрещнат надеждно своите нужди за печат на етикети. Той премахва разходите, свързани с предпечата, като произвежда къси тиражи, персонализирани етикети при поискване за най-различни приложения, като опаковки, храни, напитки и енергийни EU етикети", казва David Spratt, ръководител бизнес системи в Epson, Великобритания.

Лесният за употреба принтер работи с най-съвременната печатаща глава на Epson и печата етикети с резолюция 600 х 1200 dpi върху различни материали. Ярките цветове се печатат чрез технологията за променлива големина на капките, която произвежда мастилени капки в контролирани размери, а технология за проверка на дюзите предотвратява грешките по време на печата.

Според Phil McMullin, мениджър продажби в Epson, в бъдеще всичко ще се печата на Epson. Причината да направи това изявление е защото имат не само технологията на печатащата глава PrecisionCore Micro TFP, но също така притежават формулата на мастилото, така че всички компоненти са на Epson.

Ключовата тенденция влияеща на индустрията за етикети, както обяснява McMullin, е изискването за по-малки тиражи етикети, които са по-персонализирани и с по-високо качество. Той продължава: "Често етикетът е единственият начин да получите дадено съобщение. Като цяло в хранителния сектор не можеш да направиш много с опаковката, етикетът е това, което върви с нея и я отличава."

От гледна точка на това как върви стратегията на Epson до тук, McMullin посочва машините за печат на етикети SurePress на Epson. "Фокусирайки се върху SurePress, сега имаме пет инсталации във Великобритания, което е бройката, която очаквахме да достигнем през 2016 г., така че сме напред с една единица."

Той разкрива, че в момента Epson е номер три в света за дигитални печатни машини за етикети, което е сериозно постижение за компания, която не е известна в индустрията за етикети. Въпреки това, както казва Duncan Ferguson, директор професионални графики, Epson Europe, "Ние сме решени да се ангажираме в тази индустрия в дългосрочен план. Признаваме, че индустрията за етикети е изключително разнообразна, поради което предлагаме такъв широк спектър от производствени решения с възможност за избор на мастила – всяко едно от тях, доставящо високо качество, изключителна надеждност и най-добрата цялостна възвръщаемост на инвестициите. Epson превъзхожда във висококачествения мастиленоструен печат и нашата стратегия е в момента да се отговори на нуждите на индустрията и прогнозиране и адаптиране към тези нужди, тъй като те се променят."

Източник: www.printmonthly.co.uk
Текста написа: Мария Шабанска

За повече информация можете да се обръщате към FACTOR.BG
тел.: 0896 738700
info@factor.bg 

 print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Търговски сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

НОЖАР
гр. София
фирма GPTS Ltd

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама