ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Colorgate обнови RIP решението си с APPE 3

Colorgate обнови RIP решението си с APPE 3

Петък, 27 Декември 2013 ( прочетена 1214 пъти)


Colorgate представи Colorgate 8 – последната версия на RIP-а си за широкоформатен печат, печат на рекламни материали, опаковки и индустриален печат.

RIP решението APPE 3

И четирите продукта на Colorgate - Productionserver, Filmgate, Plategate и Proofgate – вече използват най-новата версия на Adobe PDF Print Engine, която беше представена този септември и използва архитектурата Adobe Mercury RIP.

Обновлението дава възможност за управление на голям брой устройства едновременно, включително широкоформатни принтери, CTP и цифрови печатни машини. Системата може да обработва едновременно няколко заявки, което позволява пълно използване на хардуера, ефективно използване на няколко APPE  и разпределяне на натоварването между тях.

Productionserver 8 RIP вече ще се предлага в четири версии. Всички те са оборудвани с Colorgate Media Device Synchronisation система за управление на цвета и нов модул за цветни проби, съответстващи на международни стандарти като ISO 12647-7 и Fogra 39.

„Всички нововъведения в тази версия са разработени в сътрудничество с крайните ни потребители. Като експерти в цифровия процес на подготовка за печат ние наблюдаваме промените в пазара отблизо и се съобразяваме с тях, за да подобрим и оформим решенията си,“ каза управляващият директор на Colorgate Thomas Kirschner.

Източник: printweek.com
Текста написа: Мартин Новев
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама