ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Corel представиха Graphics Suite X8

Corel представиха Graphics Suite X8

Вторник, 22 Март 2016 ( прочетена 2892 пъти)


Според компанията новата версия позволява „по-бързо създаване на дизайни с опростен работен процес и безпрецедентни възможности и контрол“. Нововъведенията включват подобрена работа с шрифтове и поддръжка на 4K екрани.

Corel представиха Graphics Suite X8

 

Основните новости са в главните приложения на Corel - CorelDraw и Photo-Paint. Те включват подобрени възможности за редактиране на обекти, подобрени Knife и Shape, подобрена поддръжка и филтриране на шрифтовете, подобрени възможности за персонализиране на работната среда. Добавени са и нови интерактивни учители за нововъведенията в X8.

4K съвместимост
CorelDraw X8 вече поддържа Ultra HD 4K монитори. Добавената поддръжка на няколко монитора и индивидуална настройка на размера на елементите на работното поле позволяват пълноценна работа на екрани с различни размери и резолюции.

Подобрено управление на цветовете
Новите версии на CorelDraw и Photo-Paint позволяват на потребителите да откриват, филтрират и разглеждат определени шрифтове като по-този начин ускоряват процеса на подбор. Можете да сортирате шрифтовете на базата на различни характеристики или да ги търсите по ключови думи.

Corel са добавили към пакета и нов самостоятелен инструмент за управление на шрифтове. Corel Font Manager позволява достъп до онлайн шрифтове от Corel Content Exchange, както и до шрифтовете, инсталирани на системата. С него можете да разглеждате и търсите шрифтове, както и да създавате потребителски колекции. Когато добавите шрифтове към колекциите, можете да ги използвате в приложенията, дори да не са инсталирани.

Нови графични инструменти
CorelDraw X8 включва няколко подобрени инструмента за рисуване на векторни обекти. Новост е възможността за скриване на обекти и групи, подобреният инструмент Knife позволява на потребителите да разделят векторни обекти, групи обекти, изображения и текст с прави линии, нарисувани от тях линии или криви на Безие.
Друга новост позволява селектиране с натиснат Shift на близки точки с инструментът Shape. Така можете да копирате или отрежете определени части от кривата и да ги поставите като обект. Това улеснява създаването на нови форми на базата на съществуващи обекти. Новият бутон Feathering Direction помага създаването на сенки, които изглеждат естествено.

Персонализиране на работната среда
CorelDraw Graphics Suite X8 предлага избор между светли и тъмни теми, както и възможност за свободно избиране на цвета на фона и рамките на прозорците. Има и възможност за сваляне и инсталиране на плъгини директно през работната среда на CorelDraw и Photo-Paint, както и за безплатен лиценз за Website Creator решението на компанията.

Източник: corel.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама