ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet CorelDRAW Graphics Suite 2018

CorelDRAW Graphics Suite 2018

Четвъртък, 12 Април 2018 ( прочетена 847 пъти)


Според компанията това е „най-значимото обновяване от много версии насам, което предлага нови възможности за дизайн и увеличена производителност.

CorelDRAW Graphics Suite 2018

 

Ето някои от нововъведенията:

  • Симетричен режим на рисуване – създаване на симетрични дизайни, от прости рисунки до впечатляващи мандали и калейдоскопни ефекти, в реално време. Създаване на сложни дизайни с инструмент, който автоматизира работа, която отнема изключително много време.
  • Ефект за добавяне на перспектива – бързо създаване на илюзия за дистанция и дълбочина чрез прилагане на перспектива към растерни или векторни изображения директно в работното поле. Идеално за създаване на визуализации.
  • Подобрени инструменти Impact, Pointillizer и PhotoCocktail: сега те са вградени директно в CorelDRAW. Инструментът Impact позволява лесно прехвърляне на фокуса върху определен елемент на рисунката. Pointillizer създава висококачествени векторни мозайки от векторни и растерни обекти. PhotoCocktail създава впечатляващи фотоколажи.

Увеличена продуктивност

  • Инструментът Block Shadow добавя солидни векторни сенки към текст и обекти и може да съкрати драматично времето за подготовка на файл за печат.
  • Подравняване и разпределяне – спрямо селекция, страницата, линия от решетката или определена точка. Лесно добавяне на разстояния хоризонтално или вертикално.
  • Ускорена работа по дизайна CorelDRAW 2018 предлага различни обновления, които да ускорят производителността, като обновени режими за преглед на вектори и криви, обновени инструменти за контрол на цвета и прозрачността.

Добавени са и нови функции в PHOTO-PAINT 2018. Сред тях са бързо изправяне на изображения, корекция на перспективата и други. Подобрен е и LiveSketch инструмента – той има по-добра поддръжка на графични таблети.

CorelDRAW Graphics Suite 2018 включва: 10000 векторни изображения, 2000 снимки с висока резолюция, над 1000 шрифта, 350 шаблона, 2000 шаблона за возила, 500 интерактивни рамки, 600 векторни и растерни мотиви.


CorelDRAW Graphics Suite 2018 се предлага с вечен лиценз или абонаментен план.


Източник:
globenewswire.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Мениджър Ключови клиенти
гр. София
фирма GPTS Ltd

Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
гр. София
фирма ДотБрейн

Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама