ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet CorelDRAW Graphics Suite 2018

CorelDRAW Graphics Suite 2018

Четвъртък, 12 Април 2018 ( прочетена 1016 пъти)


Според компанията това е „най-значимото обновяване от много версии насам, което предлага нови възможности за дизайн и увеличена производителност.

CorelDRAW Graphics Suite 2018

 

Ето някои от нововъведенията:

  • Симетричен режим на рисуване – създаване на симетрични дизайни, от прости рисунки до впечатляващи мандали и калейдоскопни ефекти, в реално време. Създаване на сложни дизайни с инструмент, който автоматизира работа, която отнема изключително много време.
  • Ефект за добавяне на перспектива – бързо създаване на илюзия за дистанция и дълбочина чрез прилагане на перспектива към растерни или векторни изображения директно в работното поле. Идеално за създаване на визуализации.
  • Подобрени инструменти Impact, Pointillizer и PhotoCocktail: сега те са вградени директно в CorelDRAW. Инструментът Impact позволява лесно прехвърляне на фокуса върху определен елемент на рисунката. Pointillizer създава висококачествени векторни мозайки от векторни и растерни обекти. PhotoCocktail създава впечатляващи фотоколажи.

Увеличена продуктивност

  • Инструментът Block Shadow добавя солидни векторни сенки към текст и обекти и може да съкрати драматично времето за подготовка на файл за печат.
  • Подравняване и разпределяне – спрямо селекция, страницата, линия от решетката или определена точка. Лесно добавяне на разстояния хоризонтално или вертикално.
  • Ускорена работа по дизайна CorelDRAW 2018 предлага различни обновления, които да ускорят производителността, като обновени режими за преглед на вектори и криви, обновени инструменти за контрол на цвета и прозрачността.

Добавени са и нови функции в PHOTO-PAINT 2018. Сред тях са бързо изправяне на изображения, корекция на перспективата и други. Подобрен е и LiveSketch инструмента – той има по-добра поддръжка на графични таблети.

CorelDRAW Graphics Suite 2018 включва: 10000 векторни изображения, 2000 снимки с висока резолюция, над 1000 шрифта, 350 шаблона, 2000 шаблона за возила, 500 интерактивни рамки, 600 векторни и растерни мотиви.


CorelDRAW Graphics Suite 2018 се предлага с вечен лиценз или абонаментен план.


Източник:
globenewswire.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама