ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet DataLase и Parc разработват нова технология

DataLase и Parc разработват нова технология

Вторник, 28 Ноември 2017 ( прочетена 782 пъти)


DataLase и Parc, компания на Xerox, ще работят заедно за разработването на системи за фотонен печат, базирани на лазерно-реактивните технологии на DataLase за пигментна промяна на цвета.

 

DataLase и Parc разработват нова технология

 

Сделката ще ускори разработването на нов лазерно базиран хардуер, оптимизиран за използване с пигментната технология за промяна на цвета на DataLase, за цифров печат на променливи данни за различни продукти и опаковки.

DataLase, компания на Sato, ще си сътрудничи с Parc, за да разшири своята безмастилена многоцветна технологична платформа Infinity, и подписа договор за лизинг, за да създаде офис за разработка и иновации, от който да работи в предприятието на Parc в Силициевата долина, Калифорния. Приложенията ще включват променлив печат на текстове, графики и баркодове върху етикети, гъвкави филми и картон.

Председателят и главен изпълнителен директор на Sato, Kaz Matsuyama, коментира: "Parc е международен лидер в технологичните иновации и сме развълнувани да работим заедно в области, които имат потенциал да преобразуват нашата индустрия и да променят иновациите за променящите играта B2B2C (бизнес-към-бизнес-към-потребител). Ще се възползваме от партньорството, за да реализираме нашата визия за създаване на емоционални връзки между марките и потребителите чрез наистина индивидуализирани опаковки."

Превод: Мария Шабанскаprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама