ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet DesignEdit 2 – онлайн решение за дизайн, базирано на Chili publisher

DesignEdit 2 – онлайн решение за дизайн, базирано на Chili publisher

Четвъртък, 14 Септември 2017 ( прочетена 1065 пъти)


Marketing Ideas For Printers и CHILI publisher представиха DesignEdit 2, онлайн решение за дизайн, което позволява на клиентите да подготвят дизайните си за печат директнона сайта на печатницата.

DesignEdit 2

 

Решението е разработено от Marketing Ideas For Printers, за да осигури на малките и средни организации достъп до онлайн инструмент за дизайн. Това е ключово за днешните потребители на печатна продукция, но е възможно досега да е било недостъпно за този тип доставчици заради разходите или знанията, нужни за поддръжка на такава система. Технологията на CHILI се грижи за оперативната част на решението, чиито ключови елементи са онлайн редактора за документи и колекцията шаблони. DesignEdit 2 ще бъде представен на Print 17 в Чикаго.

MI4P има сериозна репутация в услугите, които помагат на печатниците да увеличат продажбите си. Техните решения съчетават професионално маркетинг съдържание с най-добрите интернет и печатни технологии. Dave Hultin, президент на Marketing Ideas For Printers, обяснява: „Печатниците, който искат да успеят днес, трябва да се адаптират към начина, по който клиентите искат да купуват печат. Все още има място за традиционните модели, но днешните клиенти очакват да купуват печат не само лични и на място, но и онлайн. За съжаление, онлайн методите за продажба често са несполучливи и клиентът отива другаде. Вълнуващо е да си партнираме с Chili Publish. Те имат технологията да създадат прекрасна онлайн среда и партньорството ни с тях ни позволява да осигурим на печатниците това, от което се нуждаят. Така клиентите им могат да създадат прекрасен дизайн онлайн и да поръчат отпечатването му на същото място.“

Източник: chili-publish.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама