ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet DesignMerge Pro – инструмент за персонализация с поддръжка на Adobe InDesign CS5

DesignMerge Pro – инструмент за персонализация с поддръжка на Adobe InDesign CS5

Петък, 18 Март 2011 ( прочетена 2773 пъти)


DesignMerge Pro е набор от плъгини, които ви позволяват бързо и лесно да създавате персонализирано съдържание.

DesignMerge Pro е мощен инструмент за печат на персонализирана информация (VDP), който работи директно в QuarkXPress или InDesign. С негова помощ можете да добавите променлива информация към всеки документ в програмите. Можете да използвате DesignMerge, за да персонализирате практически всеки аспект от документите си, включително текст, графични обекти, статии и дори цели оформления. DesignMerge включва и усъвършенствани инструменти, като автоматично разполагане на съдържанието в зададено пространство, управление на съдържанието чрез условия, зададени от потребителя, работа с баркодове и поддръжка на множество визии в един документ.

DesignMerge Pro

Meadows Publishing Solutions обявиха, че софтуера им за печат за персонализирана информация вече поддържа InDesign CS5. Новата версия предлага много подобрения на производителността и нови функции. Сред тях е вградената възможност за последователно номериране. Тя автоматично добавя поредни номера към всяка публикация с променлива информация чрез добавяне на DesignMerge Keyword връзка в работния документ. Включена е и поддръжка на 2D баркодове. Възможно е създаване на QR или Data Matrix кодове директно в InDesign.

Програмата включва и новият модул MPS GroupPicture, който позволява създаване на специални групи в InDesign и свързването им с променливи елементи, например изображения. Този модул е особено подходящ за персонализирани ваучери и може да ускори производството на различни типове изделия, като персонализирани каталози. Сред нововъведенията е и пълна поддръжка на персонализирани страници шаблони (Master Pages). Сега те могат да бъда прилагани съобразно определени условия и да съдържа променливи елементи.

Последната версия на DesignMerge за Adobe InDesign добавя нови опции за позициониране на променливите изображения, които дават на потребителя повече възможности за контрол. Чрез опцията Multi-up е възможно създаване на различни оформления в един документ в InDesign. Това работи с лекота с вградената функция на Step and Repeat и поддържа всички опции на DesignMerge, включително генериране на баркодове.

Източник: designmerge.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на тясноформатна дигитална печа...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама