ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Dotbrain Competition

Dotbrain Competition

Вторник, 20 Септември 2016 ( прочетена 1352 пъти)


По време на COPI'S сайтът за подбор на персонал Dotbrain.eu организира състезателни тестове за различни професии в печатния и рекламния бранш.

Dotbrain CompetitionЦелта на състезанието Dotbrain Competition е да запознае всички какво представляват тестовете за оценка на професионална компетентност използвани от платформата Dotbrain.eu, с която се тестват кандидатите за работа. Този път вместо профилиращи, тестовете са състезателни и всеки желаещ ще може да премери сили с всички участници в различни професии като оператори предпечатна подготовка, акаунти, технолози, оператори на цифрови машини, офсетови и флексо печатари, ситопечатари и др.

Тестовете ще се провеждат в рамките на 30 минути за всеки тестван, от 5 до 7 октомври, от 10.00 до 16.00 часа на щанд B20. Участниците в състезанието ще имат възможност да отговорят на 60 до 80 въпроса в зависимост от професията, която практикуват за предварително зададено време.

Необходимо е желаещите предварително да се запишат в удобен за тях ден и час.

Заявка можете да направите по всяко време на office@dotbrain.eu или на телефон 0878 100 148. При заявката уточнете име, имейл, име на фирма (по желание), професия (вида тест).

Тестовете са разработени от специалисти в сферата и са за различни длъжности в едно рекламно производство. Ако сте любопитни как изглеждат тестовете или искате да проверите знания заповядайте на Dotbrain Competition. Ако сте работодател също можете да видите демо версия на тестовете, които предлагаме за проверка на професионална компетентност на вече наети служители или като входящ контрол на потенциални кандидати за работа.

По време на събитието от Dotbrain.eu ще предлагат и безплатна консултация за всички желаещи да повишат професионалните си умения, както и награди за тези с най-добри резултати.

В допълнение на 6 октомври от 16:30 часа ще бъде проведена лекция на тема "Бизнесът зависи от хората – какво се случва на пазара на труда в печата и рекламното производство. Кои са най-търсените кадри, какви са заплатите, какви са условията на труд."

Повече информация и заявки:
office@dotbrain.eu
0878 100 148print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама