ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Drupa ще проведе глобална серия анкети за тенденциите в индустрията

Drupa ще проведе глобална серия анкети за тенденциите в индустрията

Понеделник, 9 Септември 2013 ( прочетена 1050 пъти)


До следващото шоу през 2016, drupa ще проведе серия глобални проучвания за международната печатна индустрия и ще публикува резултатите от тях.

drupa 2016

Целта им е да се намери начин за оптимално приспособяване на печата към променящата се комуникационна среда. Резултатите ще осигурят средства за откриване и оценка на тенденциите и маркетинговия потенциал на международно ниво и на повечето пазари. „От гледна точка на фундаменталните структурни промени в печатната индустрия, актуалната и подробна информация и пазарни данни са по-важни от всякога“, каза Werner M. Dornscheidt, президент и изпълнителен директор на Messe Düsseldorf.

„С тези нови инструменти ще осигурим на изложителите и индустрията като цяло важни нови прозрения и жизненоважна информация за вземането на стратегически решения.“ Резултатите от тези анкети ще бъдат публикувани на drupa.de. Очаква се до 2016 да бъдат издадени четири бюлетина.

В първия бюлетин, който трябва да излезе през пролетта на 2014, drupa ще изследва предизвикателствата, които интернет поставя пред доставчиците на печатни услуги. Ще бъдат взети под внимание и възможностите, който мрежата предоставя на фирмите от графичната индустрия. Ще бъдат анализирани регионалните различия. Участниците в анкетата ще бъдат набрани сред посетителите на drupa 2012. Най-висшите ръководни кадри ще бъдат поканени да участват в анкетата с имейл през следващите няколко седмици.

Източник: cmykdigest.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма Бранд Ню Айдиъс ЕООД

Помощник печатар офсетов печат на листов...
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна офсетова ма...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама