ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet DuPont награди най-иновативните опаковки за 2017 година

DuPont награди най-иновативните опаковки за 2017 година

Четвъртък, 1 Юни 2017 ( прочетена 1324 пъти)


Наградите се връчват за 29-та поредна година, като това е най-продължителното събитие от този род. В него се отличават, както новостите в дизайна на опаковки, така също материалите, технологиите и процесите.

DuPont награди най-иновативните опаковки за 2017 година

 

Тази година са били разгледани 150 иновации от 24 страни. По-важното е, че за участие не е нужно да са използвани материали на компанията организатор, а също така не е заложена такса за участие.

Диамантеният приз бе връчен на Fritz™ Water Vest, които са създали продукт, позволяваща на хората от развиващите се страни, с ограничен достъп до вода, да пренасят до 20 литра лесно и безопасно, като разпределя тежестта равномерно по гърдите и гърба. Основната цел е била да се избегне използването на тежки и нехигиенични контейнери, с които най-често жените и децата в тези страни пренасят вода по цял ден. Създадената жилетка е антимикробна, ергономична и позволява многократна употреба. Многослойната конструкция от найлон, покрита с ламинат по патентован метод осигуряват голяма здравина. Специална добавка в материала спира образуването на мухъл, плесен и миризми. Съдиите са наградили това решение, тъй като то не попада в никакви рамки и решава значителен глобален проблем в определени райони.

Освен горната награда бяха раздадени още 5 диамантени, 9 златни и 6 сребърни победители, в зависимост от отличаването им в три, две или една категории, които може да разгледате с пълното им описание на страницата на DuPont.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.dupont.comprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител за търговски отдел
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама