ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet DxO Optics Pro версия 6.5 вече е в продажба

DxO Optics Pro версия 6.5 вече е в продажба

Сряда, 10 Ноември 2010 ( прочетена 1879 пъти)


DxO Optics Pro 6.5 включва технологията Single Shot HDR, която позволява създаване на HDR изображение от един кадър, подобрено конвертиране на RAW, съвместимост с Lightroom 3 и поддръжка на по-голям брой фотоапарати и обективи.

DxO Labs обявиха, че Optics Pro 6.5 - софтуер за подобряване на изображения, предназначен за фотографи с високи изисквания, вече е на пазара. Версия 6.5 позволява на потребителите да създават изображения с висок динамичен обхват (HDR) от едно RAW изображение. Освен това, новата версия повишава производителността и улеснява работата.

“Няма друг софтуер на пазара, който да прави толкова много, за да подобри изображенията, като изисква толкова малко от потребителите.”, каза Cyrille de la Chesnais, директор продажби и маркетинг на фотопродуктите на DxO Labs. “Потребителите, които искат перфектно качество на изображенията, сега могат да избегнат заснемането на няколко кадъра, за да постигнат по-висок контраст и  да получат повече детайли, докатао използват повече комбинации от фотоапарати и обективи. Това може да стане благодарение на прецизно настроените корекции на DxO Optics Pro, които дават безупречни резултати.”

Сред основните нововъведения във версия 6.5 е възможността за създаване на  HDR изображение от един RAW файл. Подобрена е технологията за конвертиране на  RAW файлове, процесът е напълно автоматизиран. Има интеграция на Lightroom 3, която позволява на потребителите да използват най-доброто от двете приложения. Добавени са различни подобрения на работната среда, както и поддръжка на нови фотоапарати и обективи.

DxO Optics Pro 6.5 за Windows и Mac, се предлага във версии Standard и Elite.  DxO Labs предлагат отстъпка от 30% до 25-и декември тази година. Цените с отстъпката са американски долара за DxO Optics Pro Standard edition и 199 долара за Elite edition.

DxO Optics Pro 6.5

Източник: dxo.com
Текста написа: Мартин Новев


Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона "Поискай оферта".


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на четирицветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник на полиграфическа машина
гр. София
фирма Алианс Принт ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама