ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Dynagram inp02 - решение за електронен монтаж

Dynagram inp02 - решение за електронен монтаж

Вторник, 2 Март 2010 ( прочетена 2771 пъти)


В края на февруари месец, софтуерните разработчици от Dynagram актуализираха продуктовата си линия, предназначена за професионалистите в сферата на електронния монтаж. Какво е новото - може да прочетете в нашия кратък обзор.

Dynagram inp02 е мощно, скалируемо решение в помощ на работещите в областта на предпечата и по-конкретно - електронния монтаж. inp02 не е самостоятелно приложение, а допълнение интегриращо се към Acrobat Pro. Акцентът при него е поставен върху лекотата на употреба и скоростта на изпълнение. inp02 притежава фукционалността и възможностите на всяко едно съвременно самостоятелно приложение, касаещо така наречения "end-to-end" PDF работен процес или, както вече сме свикнали да казваме - PDF workflow.
Dynagram inp02
На пръв поглед интерфейса на inp02, всъщност е сегментиран в няколко отделни модула, като принципът заложен при използването им е постъпково обслужване на всеки етап, за което говорят самите им наименования - Wizard, Layout Editor (чрез inpO2 Light Table), Assembly Planner/Manager, Optimization (hot folders-based), Automation (аutomated ganging), JDF Export. Особено привлекателен, откъм гледна точка на улесняване на подготовката на типизирани задачи е ненатрапчивият 6-стъпков "магьосник", който ни превежда с лекота през параметричното им дефиниране. Естествено, предвидена е възможност за интеграция с друго подобно решение от продуктовата гама на Dynagram - "всеядния звяр" DynaStrip.

Новостите в текущата версия 3.60 са фокусирани основно върху автоматизацията и повишаване нивото на продуктивност при работа с продукта.
  • Поддръжка на външни потребителски цветни скали, които могат да се импортнат под формата на PDF файл. Използваните в текущата задача дефинирани мастила автоматично се нанасят и разпределят по цветната скала.
  • Повторяема по колони и редове "Step and Repeat" функция, улесняваща автоматизацията при оперирането с еднотипни сегменти в дадена задача.
  • Нов потребителски режим "Flatwork Pagination". Изключително практичен режим за монтажни задачи с множество различни размножения на обекти неподлежащи в последствие на довършителни операции от тип сгъване/биговане - например листовки, флаери и други.
Dynagram inp02

В заключение може да се каже, че Dynagram inp02 е продукт със сериозни възможности, който по никакъв начин не отстъпва като функционалност на конкурентите си в сферата на електронния монтаж, предлагайки ни същевременно лекота и бързодействие при изпълнението на повечето задачи в рамките на любимия ни Acrobat Pro.

Демонстрационна версия на Dynagram inp02 може да изтеглите на следния адрес:
www.dynagram.com

Източник (source):
www.dynagram.com/solutions
www.dynagram.com/support

Dynagram inp02
Текста написа: Йордан Христов

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама