ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet EFI и Konica Minolta съвместно предлагат облачни MIS решения

EFI и Konica Minolta съвместно предлагат облачни MIS решения

Неделя, 30 Октомври 2016 ( прочетена 856 пъти)


Разширеното партньорство в областта на продажбите цели да подпомогне клиентите на Konica Minolta.

 EFI и Konica Minolta съвместно предлагат облачни MIS решения

 

Konica Minolta получава право да препродава облачните пакети на EFI на широка база клиенти. Konica Minolta в момента предлага контролерите на EFI Fiery за цифровите печатни машини Konica Minolta, както и уеб-то-принт решението EFI Digital StoreFront и широкоформатните принтери на EFI. Новото споразумение позволява на Konica Minolta да помогне на клиентите си да автоматизират бизнес дейностите си с помощта на едно от трите предложения на EFI, които включват PrintSmith Vision MIS и Digital StoreFront или MIS/ERP решението EFI Pace.

Предложенията, които ще се продават от Konica Minolta като PrintSmith Bundle, Premium Pace Bundle и Enterprise Pace Bundle предлагат на потребителите значителни предимства с ускорена, интегрирана обработка на поръчките, оценка, счетоводство, планиране и много други, включително интеграция с възможностите за управление на цветовете за дигитален печат на EFI.
В областта на системите за управление на информацията (MIS), Konica Minolta ще продава Digital StoreFront в три варианта - Digital StoreFront Entry Level, Core и Digital Marketing Bundles.

„Отдадеността ни на нашите клиенти отива отвъд доставянето на системи за печат. Те могат да получат важни предимства като подобрят бизнес процесите си чрез интегрирани инструменти за управление на бизнеса,“ каза Kevin Kern, старши вицепрезидент, Konica Minolta. „С помощта на доказаната цифрова производствена технология на EFI Fiery за свързване с Konica Minolta bizhub или широкоформатна машина на EFI Wide Format клиентите могат да намалят грешките и да постигнат ниво на автоматизация, което да им помогне да станат по-продуктивни и печеливши.“

Източник: пресинформация на Konica Minolta
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на широкоформатна дигитална пе...
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор широкоформатен печат и предпеча...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама