ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet EFI показа нова мастиленоструйна машина за етикети и софтуер

EFI показа нова мастиленоструйна машина за етикети и софтуер

Понеделник, 26 Септември 2016 ( прочетена 1303 пъти)


EFI представи производствената мастиленоструйна дигитална печатна машина за етикети Jetrion 4950LXe и иновации за управление на работен процес по време на Labelexpo Americas.

Jetrion 4950LXe

 

На щанда на компанията беше мастиленоструйната LED печатна система за тясна рола Jetrion 4950LXe, контролирана от софтуер на EFI Fiery за дигитално производство на етикети. Показана беше и най-новата версия на EFI Packaging Suite с нови функции, оптимизирано планиране, автоматична подготовка за производство, контрол на процесите и интелигентни технологии за довършване на етикети.

Гъвкавост и качество с мастила с ниска миграция и 720x1260 dpi
Новият Jetrion 4950LXe е базиран на високо производителната мастиленоструйна LED технология на EFI. Тя позволява производство на етикети за хранителни продукти благодарение на новите мастила с ниска миграция, предназначени за етикети без директен контакт с храната. Машината предлага и разделителна способност от 720x1260 dpi, повишено качество на печат и различни нива на гланцово покритие, базирано на EFI Armor UVF и UVR лакове.

Новата версия на Jetrion поддържа по-широка гама медии за печат на етикети, включително от Avery Dennison, предназначени за устойчиви етикети и етикети за вино. Възможностите за онлайн оборудване за довършване, предлагани от EFI, позволяват зареждане на бял материал в единия край на машината и получаване на завършени, щанцовани, разделени по дължината на ролата и навити на ролки етикети в другия край.

Автоматизация на довършителните процеси
Новата версия 4.1 на EFI Packaging Suite включва сертифицирани решения, които предлагат безпрецедентни нива на автоматизация на бизнес и производствените процеси, предназначени за производство на опаковки и етикети. Всеки сертифициран работен процес съчетава EFI Radius ERP софтуер с модулни, интегрирани компоненти от водещото портфолио на EFI, както и с технологии на други доставчици като енджина за автоматизация на Esko.

Един от компонентите, интелигентната производствена платформа Auto-Count 4D, направи световния си дебют на Labelexpo. Този иновативен компонент събира точна информация за производството, включително бройки, статус на печатните машини, скорост и друга критична информация директно от производственото оборудване. Това става в реално време. Така производителите на опаковки и етикети разполагат с цялата информация, от която се нуждаят, за да взимат решения за секунди.

Други нововъведения на Packaging Suite включват:

  • Интелигентно оценяване и планиране с EFI iQuote
  • Автоматизирано планиране с EFI Metrix
  • Централизирани, базирани на роли решения за производителност с Productivity Workbench.

Източник: пресинформация на EFI
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Щанцьор (Хайделберг цилиндър)
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама