ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet EFI представиха машината за етикети Jetrion 4900 на Labelexpo

EFI представиха машината за етикети Jetrion 4900 на Labelexpo

Четвъртък, 6 Октомври 2011 ( прочетена 2504 пъти)


EFI представиха Jetrion 4900, цифрова мастиленоструйна UV преса с интегриран довършителен модул от SEI Laser Converting.

Петцветната (CMYK+бяло) печатна машина използва Fiery XF RIP и висококачествените ултравиолетови мастила на EFI. Тя използва технологии, подобни на тези на машините за флексографски печат в транспорта на ролите, който е предназначен за индустриални натоварвания. Машината е оборудвана с модул, който осигурява адхезията на мастилата към синтетични материали, което осигурява съвместимост с по-голям брой медии.

Интегрираният лазерен довършителен модул от SEI позволява големи възможности за автоматизирани довършителни дейности. Чрез два мощни лазерни лъча той осигурява рязане по контур. Наред с това включва система с до 9 остриета, която може да реже в правоъглъни форми различни материали, включително хартия, фолио и филм. Според производителя, Jetrion 4900 е оборудван и с уникална система за пестене на материала.
Jetrion 4900
EFI твърдят, че машината е предназначена за високи натоварвания и къси дигитални тиражи етикети. Тя може да увеличи печалбите, като намали времето за подготовка, загубите на материал и улесни довършителните процеси.

Sean Skelly, вицепрезидент на EFI Jetrion, каза: „Jetrion 4900 е солидна печатна машина, която е идеална за производители на етикети, които искат да прехвърлят скъпите малки и средни тиражи на дигитални системи, на които да подават файл и да получават ролките с готовата продукция. Той произвежда високоскоростни етикети с ниска себестойност, което безусловно е нужно в днешната конкурентна среда.”

EFI Jetrion 4900 струва 625 000 евро.

Източник: w3.efi.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама