ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet EFI представиха широкоформатния принтер R3225

EFI представиха широкоформатния принтер R3225

Вторник, 27 Март 2012 ( прочетена 1685 пъти)


R3225 е последното допълнение към гамата от широкоформатни мастиленоструйни принтери за печат на гъвкави материали с UV сушене на EFI.Машината печата от рола на рола с ширина 3,2 метра. Скоростта на печат е до 50,8 кв. м в час във висококачествен режим. Максималната дебелина на материала, върху който може да печата е 1 милиметър. Принтерът е подходящ за приложения като реклами в търговски обекти, банери, интериорни декорации, материали за брандиране на автомобили и други.

С R3225 EFI предлагат технологията си с UV сушене като алтернатива на латексовата технология на печат. Според продуктовия мениджър на компанията, Scott Wood, новата машина използва технология за печат с променлив размер на капката с осем нива. Скоростта при едноцветен печат е 83 квадратни метра в час. Така технологията може да създаде „зашеметяващи изображения”, като количеството използвани летливи химикали е минимално.

EFI R3225 е проектиран, за да осигури максимална ефективност на всички печатници. Всяка част на машината е била разработена, така че експлоатирането и да е максимално опростено и поддръжката да отнема минимално време без компромиси в качеството. Това включва дизайна на софтуера и механичните части на машината. Машината ще излезе на пазара през втората четвърт на тази година.

Източник: wideformatonline.com
Текста написа: Мартин Новев


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама