ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet EFI представи Fiery Workflow Suite

EFI представи Fiery Workflow Suite

Събота, 15 Декември 2012 ( прочетена 1690 пъти)


EFI представи решение за управление на цифровия работен процес, което да позволи на големи доставчици на печатни услуги с една или няколко локации да управляват приемането на поръчки, предпечата, управлението на цветовете и изпращането към многобройни дигитални печатни системи.

Fiery Workflow Suite, който е съвместим с цифрови печатни машини, управлявани от Fiery, така и решения с други контролери, се състои от три нови приложения: Fiery JobFlow, Fiery JobMaster, и Fiery. Той може да се интегрира и с web-to-print и MIS (системи за управление на информацията) решенията на EFI.

Fiery Workflow Suite

Fiery JobFlow, който е основният елемент от работния процес, е базиран на Enfocus Pitstop. Той включва инструменти за преобразуване на PDF файлове, проверка, поправка и редакция на PDF-и, обработка на изображения, електронен монтаж и задаване на параметри за следващите процеси. След подготовката на файловете за печат системата ги изпраща към Fiery DFE или Fiery Central.

Fiery Central е инструмент за управление на натоварването и разпределяне на поръчки на базата на цветността, който служи за разпределяне на натоварването между много печатни устройства. Той може да разделя пълноцветните и едноцветни страници и да насочва различните части от поръчките към най-производителните и ценово ефективни машини.
Kaspar Roos, асоцииран директор на услугите на InfoTrends за производство и персонализирана комуникация каза: „Доставчиците на печатни услуги все по-често заменят самостоятелните решения за управление на работния процес с интегрирани решения, които могат да се оптимизират за нуждите им. В изследването си през 2012 открихме сериозни доказателства, че доставчиците на печатни услуги искат да преминат към цифрово решение чрез което централизирано да управляват работния процес и което лесно да се интегрира с други системи.“

Roos добави, че това е изключително полезно за компании със стандартизирани работни процеси и няколко печатници, защото ще получат възможност да обединят решенията си за управление на процеса и да си ги осигурят от един доставчик. „Когато цифровият им хардуер има нужда от обновяване, те могат да го сменят без да променят работния си процес“, каза той.

Fiery Central включва и автоматична система за пренасочване, която при наличие на проблем автоматично изпраща поръчката за печат към подобно устройство, за да продължи производството и работи с web-to-print системата EFI Digital StoreFron, както и с MIS/ERP решенията на EFI.

Fiery JobMaster е гъвкава система за предварителен преглед, интегрирана в RIP-а, която позволява контрол на процеса чрез добавяне на нужните параметри за различни довършителни процеси, редактиране на файловете в последния момент и други подобни функции.

Toby Weiss, старши вицепрезидент на EFI за Fiery каза: „Доставчиците на печатни услуги могат бързо да се приспособяват към променящия се пазар като добавят модулни продукти към Fiery Workflow Suite и драматично да разширят възможностите си като предложат персонализирани продукти, по-бърза реакция и възможността да изпълнят поръчки, които изискват прецизен контрол на цветовете.“

Източник: printweek.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама