ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet EFI удвои предложенията в Productivity Suite

EFI удвои предложенията в Productivity Suite

Вторник, 2 Февруари 2016 ( прочетена 1012 пъти)


EFI използва годишната си конференция Connect, за да покаже три нововъведения към портфолиото си Productivity Suite и нов портал, който демонстрира силата на печата.

EFI удвои предложенията в Productivity Suite

 

Productivity Suite, е цялостно портфолио от MIS (системи за управление на информацията) и ERP (системи за планиране на ресурсите) решения от EFI, което обединява продукти, предназначени за специфични пазарни приложения и след това тества и сертифицира интеграцията им. Това решение беше представено на Connect през миналата година и първоначално включваше три пакета: Packaging, Enterprise Commercial Print и Midmarket Print. И трите съществуващи версии получиха сериозни подобрения. Освен това на Connect в Лас Вегас EFI удвои броя на сертифицираните решения като добави три нови пакета: Quick Printing, Publication Print и Corrugated Packaging.

Quick Printing
Quick Printing е облачно решение, което използва системата PrintSmith Vision и предлага цялостни възможности за електронна търговия и крос медия маркетинг функционалност, както и интеграция с Fiery.

Publication Print
Publication Print използва Monarch или Technique ERP решение в зависимост от нуждите на клиента. Това решение предлага възможности за оценки, планиране, отлагане на задачите и проследяване в среда с цифрово или офсетово производство. Решението включва и усъвършенствана интеграция в предпечатния процес, възможности за комбиниране на продукти в един монтаж и планиране на натоварването.

Corrugated Production
Corrugated Production е резултат от закупуването на разработчика на решения за управление на работен процес Corrugated Technologies през миналия октомври. За момента решението е ориентирано към конвенционални производители на велпапе и опаковки от велпапе, но се планира и поддръжка на цифрово производство, базирана на интеграция с Fiery, която да се появи през втората четвърт на 2016.

„В ядрото на всяко от решенията ни се крие подходящ ERP или MIS,” каза Gaby Matsliach, старши вицепрезидент на EFI. „Те са разработени, за да стимулират и генерират нови приходи (за потребителите), независимо дали става дума за крос медия, разширяване на електронната търговия, по-добра връзка с клиентите, инструменти за увеличаване на ефективността и производителността, което наистина е основната ни дейност или подобрени възможности за оценка и планиране.“

Източник: inkworldmagazine.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама