ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet EFI Fiery и Kodak Prinergy Workflow 7 - печеливша комбинация

EFI Fiery и Kodak Prinergy Workflow 7 - печеливша комбинация

Вторник, 22 Декември 2015 ( прочетена 1251 пъти)


Цялостна интеграция на работния процес за гъвкавост, производителност и рентабилност.

EFI Fiery и Kodak Prinergy Workflow 7

 

Голям брой потребители се възползват от най-добрите в класа възможности за цифрово управление на работния процес и автоматизация благодарение на интеграцията на EFI Fiery с популярните решения за управление на работен процес Kodak Prinergy 5 и 6, която работи в много водещи печатници по целия свят.

Потребителите на Prinergy Workflow 7 вече също могат да се възползват от тази възможност, а потребителите на версии 5 и 6 ще имат възможност за обновяване, като запазят съществуващия модел на автоматизиране на работния процес. Тази уникална интеграция, която предлага двупосочна JDF комуникация помага на печатниците безпроблемно да свържат цифровите си печатни системи, и средата за предпечат и управление на производството на Prinergy Workflow.

„В бързо променящия се печатен пейзаж, връзката ни с EFI беше критичен фактор, за да предоставим на печатниците основни инструменти, с които да постигнат постоянни, точни и висококачествени резултати при изпълнение на поръчките си,“ каза Allan Brown, вицепрезидент и генерален мениджър за решенията за работни процеси в Kodak. „Това партньорство е основна част от целта на Kodak да осигурява иновативни решения за печатници, които работят в хибридна среда, която съчетава офсетови и дигитални технологии.“

Новата Fiery DFE платформа на EFI, FS200 Pro, дава на печатниците възможност да прехвърлят още по-голяма част от работата към цифровите технологии. С Fiery/ Prinergy интеграцията потребителите могат да се възползват от възможностите на най новият Fiery DFE. Това включва HyperRIP, ключов елемент в от технологията на Fiery, който позволява обработка на поръчките с до 55% по-бързо, подобрени инструменти за подготовка и управление на цвета, достъпни директно през потребителската среда на Prinergy.

Потребителите на Prinergy могат да се възползват и от широка гама решения на EFI, които допълват управлението на работния процес. Това включва Web-to-print, MIS/ERP и други решения, също интегрирани в Prinergy. Освен това, печатниците с уникални изисквания могат да се възползват от предимствата на лесния за употреба интерфейс за програмиране на приложения Fiery API, така че техните разработчици могат да интегрират други приложения с DFE.

Източник: whattheythink.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Technical Assistant Packaging
гр. София
фирма ФИКОСОТА ООД

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама