ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet EFI Fiery и Landa S10 са първите с FOGRA сертификация

EFI Fiery и Landa S10 са първите с FOGRA сертификация

Понеделник, 28 Януари 2019 ( прочетена 1146 пъти)


Новата сертификация позволява безупречно възпроизвеждане на цветовете по начина, по който са зададени от дизайнерите при производство, базирано на усъвършенстваната технология на EFI Fiery и Landa.

FOGRA сертификация

 

Комбинацията от контролера EFI Fiery и нанографската система за печат Landa S10 е първата, която получи новата и разширена сертификация на Fogra, базирана на FograCert Validation Printing System. Това беше обявено на EFI Connect в Лас Вегас.

„Тази нова „комбинирана сертификация“ разширява установения режим на тестване FograCert VPS отвъд проверката на един отпечатък. Тя залага на проверка на целия тираж, базирана на на PSD, ProcessStandard Digital (ISO/TS 15311),“ казва Andreas Kraushaar от Fogra. „За нас е удоволствие да работим едновременно с Landa и EFI, за да постигнем тази първа по рода си сертификация за печатната машина Landa S10 и контролера EFI Fiery. Поздравявам EFI и Landa за постигането на сертификацията на Fogra.”

Сертификация, базирана на тираж, а не на един отпечатък

„Печатът на Fogra е важно потвърждение на качеството на нанографската ни преса Landa S10,“ каза вицепрезидентът по породуктовата стратегия на Landa Digital Printing, Gilad Tzori. „Това е и доказателство, че изборът да си партнираме с EFI. Въпреки, че сертификацията, базирана на един отпечатък е стандарт от известно време, ние вярваме, че тази нова сертификация, която тества стабилността на тиража, е важно потвърждение на качеството на печат на Landa S10. Клиентите ни могат да са сигурни в постоянното качество на Landa при печат с производствена скорост.”

„С покриването на стандартите на FograCert Validation Printing System, EFI и Landa работят, за да гарантират, че и двете компании осигуряват по-голяма увереност на клиентите си и създават нови възможности за растеж в цифровия печат с голямо натоварване,” каза John Henze, вицепрезидент на продажбите и маркетинга, EFI Fiery.

ISO 12647-8 оригинално дефинира критерии и толеранси за сертификацията на Validation Printing Systems, както и за полево създаване на Validation Print Creation. Сертификацията сега се отнася за комбинация от система за печат, контролер, софтуер за управление на цветовете, материал и симулирани условия на печат, които възпроизвеждат модерния печатен процес много по-точно.

Източник: landanano.com, fogra.org
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама