ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet EFI PrintMe Mobile вече се предлага и в Европа

EFI PrintMe Mobile вече се предлага и в Европа

Сряда, 20 Февруари 2013 ( прочетена 1343 пъти)


EFI обяви, че PrintMe Mobile, решението на компанията за печат от всевъзможни мобилни устройства, вече се предлага и в Европа.

PrintMe Mobile е базирано на сървър решение, което поддържа всякакви мрежови принтери, независимо от марката им. PrintMe Mobile превръща наличните устройства в Wi-Fi принтери, като така спестява разходите по купуване на нови мултифункционални принтери , които поддържат Wi-Fi или AirPrint. Системата може да обслужва хиляди потребители от различни подмрежи.

„С нарастването на употреба на таблети в корпоративната работна среда, служителите очакват от устройствата си базова функционалност, подобна на тази на настолните компютърни системи и това включва възможността за печат“, каза Louella Fernandes, асоцииран директор на печатните услуги и решения в Quocirca Ltd., независима компания за изследвани и анализ, фокусирана основно върху европейския пазар. „Разликата е, че в Европа има много по-голямо разнообразие от мобилни операционни системи в компаниите. PrintMe Mobile е идеално приложим в тази ситуация, защото осигурява универсален подход за печат на различни принтери от устройства с разнообразни операционни системи."

Най-новата версия на PrintMe Mobile осигурява възможност за Wi-Fi на служителите или гостите от двете страни на корпоративната защитна стена. Софтуерът също така премахва анонимните Wi-Fi заявки и помага на фирмата да пести пари чрез преследване на мобилния печат с Equitrac, PaperCut и други софтуерни решения за управление на печата.
PrintMe Mobile
Източник: w3.efi.com
Текста написа: Мартин Новев


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама