ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet EFI PrintMe Mobile вече се предлага и в Европа

EFI PrintMe Mobile вече се предлага и в Европа

Сряда, 20 Февруари 2013 ( прочетена 1156 пъти)


EFI обяви, че PrintMe Mobile, решението на компанията за печат от всевъзможни мобилни устройства, вече се предлага и в Европа.

PrintMe Mobile е базирано на сървър решение, което поддържа всякакви мрежови принтери, независимо от марката им. PrintMe Mobile превръща наличните устройства в Wi-Fi принтери, като така спестява разходите по купуване на нови мултифункционални принтери , които поддържат Wi-Fi или AirPrint. Системата може да обслужва хиляди потребители от различни подмрежи.

„С нарастването на употреба на таблети в корпоративната работна среда, служителите очакват от устройствата си базова функционалност, подобна на тази на настолните компютърни системи и това включва възможността за печат“, каза Louella Fernandes, асоцииран директор на печатните услуги и решения в Quocirca Ltd., независима компания за изследвани и анализ, фокусирана основно върху европейския пазар. „Разликата е, че в Европа има много по-голямо разнообразие от мобилни операционни системи в компаниите. PrintMe Mobile е идеално приложим в тази ситуация, защото осигурява универсален подход за печат на различни принтери от устройства с разнообразни операционни системи."

Най-новата версия на PrintMe Mobile осигурява възможност за Wi-Fi на служителите или гостите от двете страни на корпоративната защитна стена. Софтуерът също така премахва анонимните Wi-Fi заявки и помага на фирмата да пести пари чрез преследване на мобилния печат с Equitrac, PaperCut и други софтуерни решения за управление на печата.
PrintMe Mobile
Източник: w3.efi.com
Текста написа: Мартин Новев


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн

работа за предпечатар на цял работен де...
гр. София
фирма Фармуниверс Плюс ООД

Резач на прав нож (на смени)
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама