ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet EIZO пуска на пазара нов 22-инчов монитор

EIZO пуска на пазара нов 22-инчов монитор

Петък, 9 Май 2008 ( прочетена 2116 пъти)


Наскоро EIZO представи нов монитор от серията ColorEdge – CG222W.

Мониторът позволява 12 битова апаратна калибровка, има реална резолюция 1680x1050, стойност на максимална яркост 250 cd/м2, на контраст 1000:1 и ъгъл на виждане по хоризонтала и вертикала 178 градуса.ColorEdge CG222W може да възпроизвежда на 98% цветовото пространство sRGB и на 93% Adobe RGB. Мониторът е екипиран със софтуер за калибрация - EIZO ColorNavigator, а самият процес на калибриране протича за по-малко от 5 мин, естествено за това е нужно да имате наличен калибратор. Програмата позволява запис на настройките, след завършване процеса на калибрация в ICC профил. Важно е да се отбележи, че ColorEdge CG222W е снабден и с нова специална микросхема разработка на EIZO – ASIC, която се грижи за максимално точното възпроизводство на цветовете.

Друга интересна функция, с която разполага ColorEdge CG222W е DUE - Digital Uniformity Equalizer. DUE се грижи за еднородната яркост и цветонасищане на всички пиксели на монитора.

ColorEdge CG222W е снабден с DVI-I вход, който има възможност да приема както цифров, така и аналогов сигнал от компютъра. Инженерите от EIZO са се погрижили и за това, потребителите да могат да прецизират позицията на монитора за максимално удобна работа. Възможна е корекция в позицията по височина , максималният ъгъл на наклон е 40 градуса, като е възможно мониторът да бъде завъртян на 90 градуса и използван и в портеретен режим на работа, което е изключително удобно при страниране на периодични издания като вестници и списания.

Източник: prodtp.ru

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн

Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Почасова работа на четирицветна пълнофор...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама