ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Eclipse Corp. предвижда приходи от $1 милион след инсталация на 3D принтер Massivit 1800

Eclipse Corp. предвижда приходи от $1 милион след инсталация на 3D принтер Massivit 1800

Сряда, 7 Февруари 2018 ( прочетена 976 пъти)


Американската компания за креативен дизайн Columbus (OH) е инсталирала решение за 3D печат Massivit 1800 3D, за да се отличи от традиционните си конкуренти в областта на печата.

 

3D принтер Massivit 1800

 

В коментар за интегрирането на голямоформатния 3D печат в дейността на компанията, Jeff Burt, собственик на Eclipse Corp., казва: „Инвестицията в Massivit 1800 цели да трансформира дейността ни като ѝ позволи бързо да създава много големи, впечатляващи проекти, които нашите клиенти, сегашни и нови, изискват.“

„Всъщност, със силата да добавим ново и конкурентно измерение към бизнеса си, очакваме, че Massivit 1800 ще има ключова роля в постигането на увеличение на приходите от един милион американски долара в следащите три години,“ добавя той.

В допълнение към поддръжката на проекти в различни сектори, сред които са търговията, интериорният дизайн, събитията и изложенията, компанията смята да приложи Massivit 1800 за термоформни продукти с висока устойчивост. Това включва визуално впечатляващо 3D брандиране на автомобили, впечатляващи графики за автобуси, реклами в търговски обекти, които привличат клиентите с драматичен дизайн. 

Освен това, Eclipse Corp. ще се наложи като бюро за голямоформатен 3D печат. Burt обяснява; „Като една от малкото компании, които могат да печатат впечатляващи 3D голямоформатни материали, искаме да сме сигурни, че клиентите ни могат да се възползват от пълния потенциал на технологията, независимо какви са изискванията им. Със способността да превърне буквално всяка концепция в реалност в голям размер, смятаме, че новата услуга ще павира пътя ни към нови пазари. ” 

Източник: пресинформация на Massivit
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама