ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Efi ColorProof XF 3.0

Efi ColorProof XF 3.0

Вторник, 20 Юни 2006 ( прочетена 1920 пъти)


Компанията Efi обяви новата версия на своя RIP за цифрови цветопроби. RIP-а ColorProof XF е предназначен за изработването на професионални контрактни цветни проби на базата на струйните принтери. Използването на ColorProof XF позволява на типографията да има минимално цветно отклонение между печата и пробата.

Новият RIP Efi ColorProof XF е станал още по-универсален. По-рано функционалните възможности на ColorProof XF бяха орентирани към офсетния и флексопечат. В последната версия се появиха обновления, които позволяват използването на технологии за цветоуправление и в процеса на висок печат. Системата позволява да се работи с цветни профили и позволява имитирането на процеса на висок печат.

Сега растерният процесор има вграден механизъм за получаване на профили DeviceLink (тоест за директна трансформация на цвета между две устройства), а също поддръжка на принтери със свръхголеми форми.

Както и предните версии, последната версия Efi Colorproof XF 3.0 може бъде получена за тест. Такъв демо-тест е безплатен и се предоставя за срок от 30 календарни дни. Демо версията на РИП-а включва пълна версия на програмното обезпечение и има всичките необходими модули за получаването на качествена цветопроба.

Източник: Печатник.ком

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Technical Assistant Packaging
гр. София
фирма ФИКОСОТА ООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама