ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Efi ColorProof XF 3.0

Efi ColorProof XF 3.0

Вторник, 20 Юни 2006 ( прочетена 1928 пъти)


Компанията Efi обяви новата версия на своя RIP за цифрови цветопроби. RIP-а ColorProof XF е предназначен за изработването на професионални контрактни цветни проби на базата на струйните принтери. Използването на ColorProof XF позволява на типографията да има минимално цветно отклонение между печата и пробата.

Новият RIP Efi ColorProof XF е станал още по-универсален. По-рано функционалните възможности на ColorProof XF бяха орентирани към офсетния и флексопечат. В последната версия се появиха обновления, които позволяват използването на технологии за цветоуправление и в процеса на висок печат. Системата позволява да се работи с цветни профили и позволява имитирането на процеса на висок печат.

Сега растерният процесор има вграден механизъм за получаване на профили DeviceLink (тоест за директна трансформация на цвета между две устройства), а също поддръжка на принтери със свръхголеми форми.

Както и предните версии, последната версия Efi Colorproof XF 3.0 може бъде получена за тест. Такъв демо-тест е безплатен и се предоставя за срок от 30 календарни дни. Демо версията на РИП-а включва пълна версия на програмното обезпечение и има всичките необходими модули за получаването на качествена цветопроба.

Източник: Печатник.ком

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама