ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Enfocus представиха PitStop Connect 10

Enfocus представиха PitStop Connect 10

Петък, 15 Април 2011 ( прочетена 1732 пъти)


Системата свързва печатниците и издателствата с клиентите им. Connect осигурява бърз и безпроблемен трансфер на файлове и следи за качеството на PDF-ите.

Enfocus представиха PitStop Connect 10

PitStop Connect 10 намалява грешките и ускорява производствения процес, намалява разходите и стреса и улеснява клиентите. Новата версия предлага автоматично обновяване на Connector-ите, защитен пренос на файлове и възможност за персонализирано обслужване, което автоматично обработва поръчките чрез Switch 10, съобразно зададените параметри. Основната роля на PitStop Connect е, че позволява на печатниците лесно да създават и разпространяват Connector-и. Те са малки инструменти, които се намират на работното поле на клиентите и в които те могат да влачат и пускат файлове. След това файловете на клиентите отиват в печатницата за изработка. Там се проверяват автоматично за грешки съобразно зададените параметри. Възможно е и някои от проблемите да се коригират автоматично, например липсващи шрифтове.

Обявяването на новата версия на Connect се появи малко след обявяването на Switch 10, най-новата версия на решението на компанията за автоматизиране на работния процес. Двете решения са най-продуктивни, когато се използват заедно, но се продават и поотделно. „Твърде често доставянето на файловете причинява проблеми едновременно на производствената и творческата част в печатния работен процес”, каза Elli Cloots, директор на продуктовия мениджмънт в Enfocus. „Нужна е ефективна комуникация между двете страни и точно това предлага PitStop Connect 10. Той гарантира, че дизайните се отпечатват точно както трябва, което намалява времето за реакция, увеличава производителността и удовлетвореността на клиентите.”
 
Connector-ите са безплатни за специалистите по предпечат и могат да бъдат свалени директно на екраните на компютрите им. Те не изискват инсталация. Те веднага осигуряват обратна връзка, когато файлът е доставен правилно. Ако са изпратени PDF-и, подателят може да види детайлен доклад от проверката на файловете, за да идентифицира и разреши проблеми. Новата версия автоматично обновява всички Connector-и всеки път, когато печатницата промени настройките за проверка и пренос на файловете. Така се гарантира, че всички по веригата работят с правилните параметри.

PitStop Connect 10 има подобрено взаимодействие с решението за автоматизация Switch 10. При подаването на файла клиентите могат да попълнят нужната информация. След като пристигне в печатницата, тя е лесна за преглед, управление и обработка според зададените параметри. В новата версия е подобрена и сигурността на преноса, чрез използване на SFTP. PitStop Connect 10 е съвместим с последните технологии и стандарти за проверка на PDF файлове. Това включва профилите за проверка и макросите от PitStop Pro, както и поддръжка на PDF/X-4 за печат и PDF/A за архивиране. PitStop Connect 10 ще е на пазара от втората четвърт на 2011.

Източник: enfocus.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Мениджър Ключови клиенти
гр. София
фирма GPTS Ltd

Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама