ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Enfocus PitStop предлага нови възможности за работа с цветове и поддръжка на Lion

Enfocus PitStop предлага нови възможности за работа с цветове и поддръжка на Lion

Вторник, 11 Октомври 2011 ( прочетена 1102 пъти)


Enfocus добави поддръжка на излязлата наскоро версия на Mac OS (X 10.7) Lion към PitStop Pro и PitStop Server.

Версия 10.3 добавя нови възможности за работа с цветови канали, както и по-мощни и гъвкави възможности за контрол на цветовете.Печатниците все още получават PDF файлове, които съдържат нежелани или грешни допълнителни цветове.”, каза продуктовия мениджър Leen Vanmaele. „С новата функция Channel Remap, включена в третото обновяване на PitStop Pro 10 и PitStop Server 10, нежеланите допълнителни цветове с лекота могат да бъдат заменени с други такива, или определен CMYK цвят. Това е важно, защото намалява времето за обработка на файловете и намалява вероятността от скъпи грешки в продукцията.”

Vanmaele подчерта, че Channel Remap позволява на потребителите лесно да заменят нежеланите допълнителни цветове, да ги премахват изцяло, да превръщат CMYK цвят в допълнителен цвят, както и да преобразуват допълнителен цвят в подходящо CMYK съответствие. Remap Channels е достъпен през Remap Colors в менюто Global Changes или директно като макрос в Action Lists, което позволява използването му в PitStop Server. Освен това, панелът PitStop Pro Inspector съдържа интерактивна Channel Remap функционалност в частта си с цветоотделките.

„Направихме тази от новите способности достъпни през различни менюта, за да помогнем на потребителите да ускорят сложните работни процеси.”, добави Vanmaele. Обновената версия предлага и допълнителната функция “Snap to Color”, която позволява на потребителите да заместват определен CMYK цвят с допълнителен цвят и обратното, като запазят оригиналната му наситеност. Например, оранжево, зададено по CMYK, може да бъде заменено с подходящ допълнителен цвят, които да запази визуалното представяне. Обновяването на PitStop Pro е безплатно за сваляне за потребители на PitStop 10 от сайта на производителя.
Enfocus PitStop
Източник: www.enfocus.com
Текста написа: Мартин Новев
print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на офсетова печатна цялоформатн...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар офсетов печат на листов...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама