ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Enfocus PitStop предлага нови възможности за работа с цветове и поддръжка на Lion

Enfocus PitStop предлага нови възможности за работа с цветове и поддръжка на Lion

Вторник, 11 Октомври 2011 ( прочетена 1292 пъти)


Enfocus добави поддръжка на излязлата наскоро версия на Mac OS (X 10.7) Lion към PitStop Pro и PitStop Server.

Версия 10.3 добавя нови възможности за работа с цветови канали, както и по-мощни и гъвкави възможности за контрол на цветовете.Печатниците все още получават PDF файлове, които съдържат нежелани или грешни допълнителни цветове.”, каза продуктовия мениджър Leen Vanmaele. „С новата функция Channel Remap, включена в третото обновяване на PitStop Pro 10 и PitStop Server 10, нежеланите допълнителни цветове с лекота могат да бъдат заменени с други такива, или определен CMYK цвят. Това е важно, защото намалява времето за обработка на файловете и намалява вероятността от скъпи грешки в продукцията.”

Vanmaele подчерта, че Channel Remap позволява на потребителите лесно да заменят нежеланите допълнителни цветове, да ги премахват изцяло, да превръщат CMYK цвят в допълнителен цвят, както и да преобразуват допълнителен цвят в подходящо CMYK съответствие. Remap Channels е достъпен през Remap Colors в менюто Global Changes или директно като макрос в Action Lists, което позволява използването му в PitStop Server. Освен това, панелът PitStop Pro Inspector съдържа интерактивна Channel Remap функционалност в частта си с цветоотделките.

„Направихме тази от новите способности достъпни през различни менюта, за да помогнем на потребителите да ускорят сложните работни процеси.”, добави Vanmaele. Обновената версия предлага и допълнителната функция “Snap to Color”, която позволява на потребителите да заместват определен CMYK цвят с допълнителен цвят и обратното, като запазят оригиналната му наситеност. Например, оранжево, зададено по CMYK, може да бъде заменено с подходящ допълнителен цвят, които да запази визуалното представяне. Обновяването на PitStop Pro е безплатно за сваляне за потребители на PitStop 10 от сайта на производителя.
Enfocus PitStop
Източник: www.enfocus.com
Текста написа: Мартин Новев
print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

ПЕЧАТАР МАЛЪК ФОРМАТ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама