ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Epson излиза на пазара със солвентен принтер Stylus Pro GS6000

Epson излиза на пазара със солвентен принтер Stylus Pro GS6000

Петък, 28 Март 2008 ( прочетена 3056 пъти)


Компанията Epson представи Epson Stylus Pro GS6000 - широкоформатен принтер на основата на солвентни мастила, ориентиран за печат на рекламни материали, табели, и др. както за помещения така и за външни условия.

Epson Stylus Pro GS6000 има ширина 64 инча и 8-цветна система за мастила, благодарение на което могат да се печатат изображения с високо качество, плътност и стабилност. GS6000 осигурява удобство в работата - оператора може бързо да превключи между различни носители, което е особено удобно ако принтера се използва едновременно за печат на материали от няколко вида.Epson Stylus Pro GS6000 използва новите солвентни мастила Epson UltraChrome GS. Комплектът включва 8 цвята (C,M,Y,K,LC,LM,+ O,G) в касети с капацитет 950 мл. Широката цветова гама с акцент към най-често изплзваните цветове прави Epson Stylus Pro GS6000 оптимален принтер за брандиране.

Функционирането на принтера не се нуждае от допълнителна вентилация, за това той може да бъде поставен на произволно място, удобно от гледна точка на бизнеса. При разработката на Epson Stylus Pro GS6000 особено внимание е било отделено на съкращаване на времето за ежедневно експлоатационно обслужване, благодарение на което принтера може да изпълни повече задания за един ден.

Epson Stylus Pro GS6000 има резолюция на печат 1440x1440 точки на инч и размер на капките 3,7 пиколитра. Pro GS6000 използва оригиналните технологии на Epson - печата с капки с променлив размер и технологията за растеризиране MicroWeave. Принтерът може да печата със скорост 25,3 м2 в час. Epson Stylus Pro GS6000 разполага с интерфейсите Giga-Ethernet или USB2.0.

Отпечатаните на Epson Stylus Pro GS6000 изображения могат да се използват на открито под въздействието на вода и ултравиолет в течение на 1 година и половина - без ламинация. Все пак отпечатаните неща могат да се ламинират за изпозване в сфери с по-интензивно механично въздействие, триене и др. Epson Stylus Pro GS6000 поддържа рола с тежест до 30 кг и има автоматичен приемник на хартия, което прави работата с носители от всякакъв тип лесна - в буквален смисъл на думата. Също така новия принтер ще се поддържа от всички основни производители на RIP.

Източник: www.prodtp.ru


print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама