ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Epson купува италианският производител на принтери за текстил Robustelli

Epson купува италианският производител на принтери за текстил Robustelli

Сряда, 29 Юни 2016 ( прочетена 1071 пъти)


Италианският филиал на Epson сключи договор за придобиване на 100% от лидера в областта на печата върху текстил Robustelli. Целта е разширяване на отдавнашното сътрудничество между двете компании.

производител на принтери за текстил Robustelli

 

Присъединяването на Robustelli към Epson ще увеличи производствените възможности на групата и ще направи решенията ѝ за печат върху текстил достъпни за повече потребители. Опитът на Robustelli ще ускори развитието на цифрови мастиленоструйни технологии за печат върху текстил и ще позволи на компанията да предложи по-широка продуктова гама. Двете фирми ще поставят акцент върху развойната дейност, за да постигнат тази цел.

Пазарът за дигитален печат върху текстил отбелязва годишен ръст от около 25%. Sunao Murata, изпълнителен директор на звеното за професионален печат на Epson ще бъде назначен за президент на Robustelli. Той коментира: „Това е много вълнуващо развитие за Epson Group. Докато пазарът за висококачествен печат върху текстил се разраства, вярвам, че формализирането на партньорството ни с Robustelli ни поставя в отлична позиция да удовлетворим потребностите на клиентите, които искат да се възползват от предимствата на усъвършенствани решения за цифров печат, които да помогнат на бизнеса им.“

Robustelli се намира в Комо и компания, специализирана в разработка, производство и продажба на инкджет принтери, най вече сериите Monna Lisa. Машините от нея са разработени съвместно с Epson от 2003 насам. Развитието на този наложен продукт ще продължи и след сливането на компаниите.

Източник: global.epson.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама