ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Epson представя нови принтери SureColor SC-T7000, SC-T5000 & SC-T3000

Epson представя нови принтери SureColor SC-T7000, SC-T5000 & SC-T3000

Четвъртък, 10 Май 2012 ( прочетена 2946 пъти)


На drupa 2012 Epson разширява семейството широкоформатни принтери SureColor с пускането на пазара на три високоскоростни, 4-цветни принтери за CAD, GIS и POS приложения.

Epson SureColor SC-T7000, SC-T5000 и SC-T3000 използват обработена (coated) и необработена (uncoated) медии до 44-инча (1,118 мм), 36-инча (914мм) и 24-инча (610мм) ширина.Принтерите са подходящи за офисна среда - заемат малко пространство, имат елегантен дизайн и ниски нива на шум и се oбслужват от предната част, за да могат удобно да се поставят до стената.SC-T7000, SC-T5000 и SC-T3000 са идеални за приложения, където скоростта и икономията на материали са от първостепенно значение, като например отпечатване на архитектурни проекти и планове, карти, презентации, постери и вътрешен дизайн. 28 секунди са необходими на принтерите да отпечатат файл с размер A1 в режим на чернова върху обикновена хартия, като предлагат оптимизиране на текущите разходи с възможност за избор между 700 мл, 350мл и 110мл обем на касетите с мастило.Тези широкоформатни принтери са с повишена ефективност, бърз печат, автоматично превключване на фото и матово черно мастило, и са толкова лесни за употреба, че операторите не се нуждаят от специално обучение. Благодарение на използването на баркодовете на медиите, проследяването на хартията, останала на ролката, е лесно.

Мартин Джонс, мениджър развитие на пазара, Про-графика, казва: "При разработването на нов принтер ние винаги се допитваме от какво се нуждаят нашите клиенти. Нашите клиенти желаят принтер, който се побира лесно в текущата производствена среда, затова ние сме добавили режим на емулация HP-GL. Друго често срещано желание е твърд диск HDD за спулване при печат, така че и в трите принтера има опцията 250GB HDD."

Принтерите използват нови мастила UltraChrome XD на Epson, които са специално разработени за производство на високо-качествени, трайни разпечатки с дълбоки нюанси на черното, широка цветова палитра и чисти, плътни линии с минимална ширина от 0,02 милиметра. Технологията на Epson за променлив размер на капката носи яснота по отношение на фините детайли, предоставяйки оптимална ефективност за по-голямо цветово пространство.Новите принтери от семейството SureColor ще се продават от есента.

Epson SureColor SC-S30610 е вече на пазара. Това е 64-инчов широкоформатен, 4-цветен принтер, подходящ за вътрешна и външна реклама. SC-S30610 е с ниска себестойност и слабо въздействие върху околната среда. Принтерът позволява на печатниците, ситопечатници, дигиталните фото студиа и репро студиата да разширят портфолиото си от услуги. SC-S30610 може да произвежда всичко - от плакати, знаци, банери, осветени панели, POS материали, до интериорни декорации. Благодарение на широката гама от медии потребителите могат надеждно и икономически ефективно да печатат върху материали като винил, канаваца, прозрачно фолио, фотографска хартия до 64-инча (162,6см) ширина. SC-S30610 печати със скорости от 7.3м ²/час до 29.4м ²/час, в зависимост от режима.

Новото мастило UltraChrome GS2 за SC-S30610 е без мирис и съдържание на никел, което го прави по-екологично. За помещението, в което се намира принтерът няма нужда от специална вентилация, което позволява SC-S50600 да бъде използван в офисна среда.

Epson SureColor SC-S30610 може да закупите от Гед - оторизиран ProFocus дилър на Epson за оборудване, софтуер и сервиз – гаранционен и следгаранционен.

Може да се свържете с екипа на Гед на:
тел: 02/ 8061 200
факс: 02/ 8061 291
е.: office@ged-bg.net
Лице за контакт: Добромир Дочевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Технически асистент
гр. София
фирма ДотБрейн

НОЖАР
гр. София
фирма GPTS Ltd

Сътрудник продажби с административни фун...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама