ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Epson L210 и L110 предлагат печат с изключително ниска цена

Epson L210 и L110 предлагат печат с изключително ниска цена

Петък, 14 Декември 2012 ( прочетена 3298 пъти)


Принтерите са подходящи за студенти и работещи от домашен офис, които искат да намерят начини да задържат ниски разходите си за отпечатване.


epson

L210 и L110 имат системи за непрекъснато подаване, които могат да бъдат напълнени чрез оригинални бутилки с мастило на Epson. Това дава на потребителите изключително ниска цена на страница, а същевременно технологията Micro Piezo на Epson всеки път гарантира документи с висококачествено изпълнение.

L210 е принтер, скенер и копирен апарат в едно, докато L110 е еднофункционален принтер. И двете машини се предлагат със 70 мл индивидуални бутилки за мастило: циан, магента, жълто и черно. Всеки комплект от четири бутилки за мастило с голям обем може да разпечата до 4000 страници черно-бяло и 6500 страници цветно срещу нисък разход на страница.

Тези принтери имат Micro Piezo технологията на Epson и предоставят несравнима дълготрайност, качество и надеждност, в сравнение с останалите налични на пазара принтери с вградена система с резервоари за мастило. В добавка, 12-месечна гаранция (или 15 000 страници) с включена пълна клиентска поддръжка, която осигурява на потребителите спокойствие и им помага, в случай че се нуждаят от помощ.

Джейсън Лоу, продуктов мениджър на Epson Europe, заявява: „Ние създадохме принтерите на Epson със системи за непрекъснато подаване, за да предоставят на студенти и работещи от домашен офис печат на ниска цена. Дисертации, изследвания и други дълги документи се отпечатват по икономичен начин, като същевременно поддържат качеството, което клиентите очакват от Epson.”За повече информация може да се свържете с екипа на Гед:

тел.: 02/ 8061 200
факс: 02/ 8061 291
е-mail: office@ged-bg.net
уеб сайт: ged-bg.netprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама