ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Epson SureColor S30600 печели награда на EDP

Epson SureColor S30600 печели награда на EDP

Сряда, 1 Август 2012 ( прочетена 1609 пъти)


Новият солвентен принтер Epson SureColor S30600 (обозначение за България S30610) получи наградата на EDP (European Digital Press Association) за най-добър широкоформатен Roll-to-Roll принтер с ширина до 162 см.


Съдиите специално отбелязаха: "Съотношението цена/производителност е истински пробив, при толкова качествен печат!"

Epson SureColor 30600 е 64 инчов принтер, който комбинира бърз и прецизен рекламен/интериорен печат в сериозни обеми и на широк избор от медии, с ниска консумация на енергия и много нискa стойност на придобиване и експлоатация.

Ричард Бароу от Epson получава наградата на EDP от Крис Кук,

Ричард Бароу от Epson получава наградата на EDP от Крис Кук, президент на EDP и директор на техническия комитет, по време на изложението drupa 2012.

"Този принтер беше проектиран от нулата, като съвсем нов дизайн, за да обедини извънредно високото ниво на конструкторската работа, типично за Epson, с последните технологии на фирмата - новата TFP Advanced micro-piezo печатаща глава, мастилата Epson UltraChrome GS2, и с многобройните нововъведения, улесняващи работата с машината!" - каза по този повод Ричард Бароу, главен продуктов менуджър в Epson Европа. "Резултатът е перфектния производствен принтер, предназначен за печат на дългосрочни рекламни и POS/дисплей приложения, като постери, табели, банери, задноосветени дисплеи, автомобилна реклама и интериорна декорация."

"Носителите на наградите на EDP показват, че посредством вслушването в мнението на клиентите и фокусираното инвестиране в нови разработки, те продължават да представят на пазара продукти, които наистина се открояват и променят бизнеса на техните клиенти и пазара като цяло!" - това каза Крис Кук, президент на EDP и директор на техническия комитет.

Асоциациата EDP обхваща 14 списания, посветени на дигиталния печат и достигащи до над 1 милион читатели в цяла Европа. Всяка година Асоциацията се събира за да обсъди и награди най-доброто от иновативните технологии, предназначени за пазара на дигиталния печат.

Източник: www.outputmagazine.com


print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

НОЖАР
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама