ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Epson SureLab D700- мастиленоструйната алтернатива на химическия фотографски процес.

Epson SureLab D700- мастиленоструйната алтернатива на химическия фотографски процес.

Петък, 24 Април 2015 ( прочетена 1520 пъти)


FACTOR.BG е официалният дистрибутор на новите професионални DryLab фотографски системи от Epson.

 

 

Снимките, отпечатани с Epson SureLab D700 са еквивалентни или превъзхождат по качество, цветови обхват и дълготрайност снимките, отпечатани на остаряващите химически мини-лабове. Плюс липсата на отровни и нестабилни химикали, отпадането на свързаните с тях постоянни прекалибрирания и новото удоволствие от един рентабилен и интуитивен работен процес.

Epson SureLab D700 работи с ролна хартия, с ширини от 102 до 210 мм и дължини до 66 метра, а размерите на отпечатаните изображения варират от 10х9 см до 21 х100 см. Важно предимство, пред традиционния процес, това е възможността да се използват различни хартии за печат - гланц, лустър, мат.

Разбира се, на машината може да се печатат не само снимки, а и всякакви едностранни печатни продукти - флаери, картички, покани, календари. Всичко, което се изпрати като файл от компъра, може да бъде отпечатано, подобно на обикновен принтер, но с истинско фотографско качество.

Технологията на печат е мастиленструйна, с използването на най-висок клас фото-мастила Epson Ultrachrome® D6-S, 6 цвата, в касети по 200 мл. всяка.

 

 

Отпечатаните изображения са с абсолютно равномерен гланц, не се надраскват лесно, не се размазват под вода и излизат без бели полета, сухи и готови за предаване на клиента.
Високата скорост на печат - 300 бр. снимки 10/15 за час при режим Стандарт и 360 снимки на час, при бърз режим, е сериозно предимство, когато трябва бързо да се реагира за голям брой снимки, които не могат да чакат - например в натоварени сезони във фотостудиото, или в случаи, когато фотографът работи на събитие - атракцион, дискотека, сватба.

Надеждни, бързи и качествени, тези машини са идеялно решение за вграждане и в киоски за самообслужване или фото-центрове в молове и големи търговски обекти.  

 

За контакти: order@factor.bg 

Teл.: 0331/ 99818

Teл.: 0896 738700 

FACTOR.BG print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама