ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Esko ще демонстрира решения за увеличаване на скоростта за производство в широкоформатния печат на SGIA Expo 2015

Esko ще демонстрира решения за увеличаване на скоростта за производство в широкоформатния печат на SGIA Expo 2015

Петък, 6 Ноември 2015 ( прочетена 1171 пъти)


На щанд 2231 на изложението SGIA Expo, което ще се проведе от 4 до 6 ноември в Атланта, Esko ще демонстрира своя пълен набор от решения за управление на работния поток при широкоформатните машини.

Фокусът ще падне върху Esko i-cut Suite, Automation Engine и ArtiosCAD и по този начин посетителите ще се убедят в значението и качеството на софтуерите за управление на работния процес. Компанията ще демонстрира също мултифункционалните режещи маси Kongsberg и това как тяхната интеграция спомага довършителните процеси при широкоформатния печат.

kongsbergСофтуерът i-cut Suite ще позволи на компаниите да рационализират работните си потоци. Той позволява проверка и редактиране на PDF файлове и същевременно спомага оптималното оползотворяване на площите върху субстратите. Масите Kongsberg пък гарантират точното рязане по контур, а с automation engine всички тези процеси се автоматизират, така че да се намали намесата на оператор.

 

esko_cut_suite


Във все по-конкурентния пазар за брандиране, производителите осъзнават, че предлагането на уникални 3D продукти води до по-големи печалби. Проектите от този сегмент стават все по-сложни и с повече парчета. Дизайнерите обичат да обединяват всички елементи в един документ, така че да се уверят, че всяко парче е на мястото си. Като част от цялостно решение, ESKO предлага софтуера за дизайн и редактиране на дисплеи – ArtiosCAD.

Тази година се отбелязват 50 години от създаването на звеното за довършителни цифрови системи Esko Kongsberg. Дълготрайност, надеждност и прецизност винаги са били водещи елементи на компанията в дългогодишната им история. На изложението Esko ще представи свое решение за изрязване с 3,2 метрова платформа по ширина и дължина - Kongsberg C64. На щанда на компанията ще бъде показана и Kongsberg XN24, решение от среден клас с възможност за работа върху неограничен набор от субстрати – от тънки фолиа, през разпенени материали, до твърди панели. Моделът позволява окомплектоване с модул за фрезоване и водно охлаждане с мощност 3kW. На щанда на ESKO ще бъдат представени и богат набор от софтуерни и хардуерни решения, някои от които взаимно с техни партньори.

Източник: whattheythink.com

Текста написа: Антон Даскаловprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама