ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Esko ще представят Suite 12 на Drupa

Esko ще представят Suite 12 на Drupa

Понеделник, 12 Март 2012 ( прочетена 1656 пъти)


Drupa 2012 ще бъде домакин на официалната премиера на Suite 12. Новата версия на софтуера за проектиране на опаковки има подобрени 3D функции, които изместват „първият момент на истина” в по-ранен момент от създаването на продуктите.Suite 12

Новата версия на Suite 12 ще има водещо място на щанда на Esko на изложението. Според производителя, новата версия предлага решения за затрудненията, с които се срещат съвременните проектанти на опаковки. Подобрените възможности за триизмерна визуализация позволяват генериране на виртуален модел на продукта в по-ранен етап на разработката му, което води до избягване на евентуални проблеми.

Esko Suite е най-пълния набор от инструменти, ориентирани към производство на опаковки. Той се състои от интегрирани модули, всеки от които изпълнява определена функция в обща работна. Така чрез него може да бъде извършен целият процес - структурен дизайн, графичен дизайн, създаване на 3D макет, организиране на производствения процес, управление на цветовете.

Инструментите за управление на процеса по създаване на опаковки в WebCenter 12 дават възможност за преглед на целия проект, включително онлайн и по-високо ниво на контрол върху всяка от стъпките. Color Engine 12 осигурява постоянно и точно възпроизвеждане на цветовете.

Suite 12 предлага на потребителите подобрена ефективност и производителност. Новите версии на интегрираните приложения ArtiosCAD, ArtPro, PackEdge, DeskPack и Studio съчетават огромни възможности за редактиране с автоматизация на работния процес и управление на цветовете. Според Esko Suite 12 автоматизира и управлява всяка стъпка от процеса по създаване на продуктите.

3D функционалността позволява на потребителите да имат пълен контрол върху крайния резултат. Триизмерният структурен дизайн и реалистичното редактиране и визуализиране на опаковките ускоряват процеса. Ефективният инструмент за качествен контрол намалява опасността от човешки грешки. Към новата версия са добавени и възможности за онлайн сътрудничество при разработването на опаковките.

Източник: esko.com
Текста написа: Мартин Новев

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама