ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Esko ArtPro стана на 20

Esko ArtPro стана на 20

Понеделник, 12 Ноември 2012 ( прочетена 1307 пъти)


Esko и клиентите на компанията отпразнуваха двадесетата годишни на най-популярното решение за предпечат на опаковки под Mac – ArtPro. Компанията представи и WebCenter 12.

ArtPro е цялостен редактор за опаковки, който предлага уникални технологии и специализирани инструменти, чиято цел е да улеснят по-често срещаните проблемни задачи в предпечата. Той поддържа всички стандартни за индустрията файлови формати и може да се интегрира във всеки работен процес, концентриран върху опаковките. Когато се интегрира с ArtiosCAD и Automation Engine, ArtPro, по думите на Esko, се превръща в цялостно и непобедимо решение.

Esko ArtPro стана на 20

„Трудно е за вярване, че ArtPro е на пазара вече цели две десетилетия“, каза Bjorn Willems, продуктов мениджър на интерактивните приложения за предпечатна подготовка на Esko. „И възможностите му не останаха на едно място през всички тези години. Имаме много клиенти, които използват ArtPro в работния си процес за опаковки от самото начало. ArtPro се разви заедно с бизнеса им и еволюира с нуждите на пазара, като запази позицията си в своя сегмент. Чистосърдечните препоръки на ArtPro от страна на клиентите говорят сами за себе си.“

Какво да очакваме от ArtPro
ArtiosCAD „Esko ще продължи да подобрява решенията за подготовка на опаковки в ArtPro като трапинга, възможностите за предварителна проверка на файловете, като в същото време продължава да отговаря на тенденциите в опаковъчната индустрия.“ каза Bernard Zwaenepoel ,старши вицепрезидент на софтуерния бизнес на Esko. „В допълнение към това, интеграцията с други решения на Esko ще направи още една стъпка напред – файловете със структурен дизайн от Studio ище се обработват по-добре и комуникацията с Automation Engine и WebCenter ще бъде подобрена. Освен това, чрез модернизиране на ядрото, което ще бъде приложено и в други Esko приложения ArtPro ще получи естествена поддръжка на PDF, платформена независимост и по-висока производителност от всякога.“

WebCenter 12
WebCenter е мощен интернет базиран инструмент, който управлява одобрението на предпечата и служи за проследяване и управление на жизнения цикъл на продукта. Той е концентриран върху производството на опаковки и се грижи за всички аспекти на успешното им създаване – формата, цветовете и всякакъв вид други нужни параметри. Решението предлага лесен и сигурен начин за управление на процеса – от спецификациите през дизайна до изпълнението.
Новата 12-а версия предлага следните подобрения:

  • Управление на дълги процеси на одобрение
  • Информиране на всеки заинтересован от процеса
  • Управление на целия процес от дизайна до рафта
  • Професионално управление на ресурсите, свързани с опаковки и етикети

Източник: esko.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Монтажник на фолио и довършителни дейнос...
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в дигитална печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама