ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Expert II - наследникът на най-продаваната серия входен производствен клас режещи плотери

Expert II - наследникът на най-продаваната серия входен производствен клас режещи плотери

Понеделник, 13 Април 2015 ( прочетена 1873 пъти)


GCC разработиха моделите Expert II в две серии бюджетни режещи плотери (Expert II и Expert II LX), всяка с два работни размера - 61 см и 132 см.

режещ плотер gcc expert II 52

на снимката: режещ плотер gcc expert II 52

 

Сериите режещи плотери GCC Expert II предлагат сила на натиск от 350 грама и скорост на рязане - 705 мм/сек. По този начин потребителя ускорява производителността и възможностите на бизнеса му се разширяват. С подобрените функции, високата точност на рязане и надеждна работа, новата бюджетна серия режещи плотери на GCC Expert II оправдава и надхвърля очакванията.

Акценти за новото поколение GCC Expert II режещи плотери:

  • По-голяма сила на натиск - 350 грама

За да обезпечи работата с по-голям диапазон медии и да позволи на потребителите да се справят с всяко предизвикателство, GCC Expert II сериите режещи плотери предлагат сила на натиск при рязане до 350 гр.

  • Скорост на рязане до 705 мм/сек.

Работното време се отразява на печалбата Ви и всяка минута е от значение. Следователно с по-високата максималната скорост на рязане се постига висока ефективност при гарантирано качество на рязане.
*Expert II 24 /Expert II 24 LX (с оптика за рязане на пълноцветни изображения по контур) моделите плотери имат скорост на рязане до 705 мм/сек при 45°, а моделите Expert II 52/Expert II 52LX (с оптика за рязане на пълноцветни изображения по контур) режат със скорост 635 мм/сек при 45°.

  • Гарантирано водене на медията за рязане в дължина до 3 метра

GCC Expert II машините са конструирани с най-добрите части като всеки друг модел GCC режещ плотер. Тези модели са оборудвани с качествени барабани, които осигуряват прецизно водене на медията в дължина до 3 метра по цялата им ширина. Така се обезпечава качеството на продукцията и се минимизира фирата и разходите за материали

  • Подобрена оптика AAS II за откриване на пасери и рязане на изображения по контур ( с оптиката са оборудвани GCC Expert II LX моделите режещи плотери)

GCC Expert II LX се предлагат с усъвършенствана оптика Automatic-Aligning System(AAS II), за да се гарантира точното рязане по контур на дигитално отпечатани изображения, чрез прецизно засичане на регистрационните маркери (пасери).

  • Софтуер GreatCut 3 за рационализиране на работния процес

Expert II моделите режещи плотери ще бъдат окомплектовани с GreatCut 3 софтуера. GreatCut 3 поддържа последните версии на най-често използваните графични софтуери (CorelDRAW и Adobe Illustrator). Съвместимостта за работа с Inkscape софтуера за векторни графики и новите функции на софтуера позволява на потребителите да постигнат перфектни резултати на рязане интуитивно, лесно и безпроблемно.

 

режещ плотер gcc expert II 24

на снимката: режещ плотер gcc expert II 24


Източник: Адком - дистрибутор на GCCprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД

Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама