ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Extensis издаде Portfolio Server 9

Extensis издаде Portfolio Server 9

Петък, 10 Юли 2009 ( прочетена 1558 пъти)


Extensis обяви, че Portfolio Server 9 вече е на пазара. Portfolio Server е решение за управление на цифрови ресурси и мултимедийно съдържание.

Portfolio Server мощен инструмент за обмен на информация по време на разработката на продукт, чиито автори са отдалечени един от друг. След основните му предимства са лесната интеграция с изградения начин на работа и лесната за употреба работна среда.

Тази версия позволява на организациите да осъществят многоканален маркетинг, да контролират корпоративната си идентичност, да управляват и обработват различни типове мултимедийни продукти и да ги споделят в интернет, казват от Extensis.

Portfolio Server 9 предлага мрежов клиент, който позволява на потребителите да създават каталози, да редактират, да автоматизират изпълнението на задачи и преобразуването на файлове. Това може да стане от всеки компютър, свързан с интернет.Мрежовия клиент и опцията Netpublish за незабавно публикуване на съдържание в интернет позволява на организациите да споделят всякаква информация с външни и вътрешни екипи, работещи по определен проект.

Други ключово подобрение наличието на Adobe Flex мрежов клиент, който осигурява виртуално табло за творчески дейности. Включена е и възможност за работа с влачене с програмите на Adobe чрез палитрата Portfolio Express.Източник: extensis.com
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама