ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet FACTOR.BG вече е единствен дистрибутор на EPSON за всички солвентни принтери

FACTOR.BG вече е единствен дистрибутор на EPSON за всички солвентни принтери

Сряда, 23 Май 2012 ( прочетена 4919 пъти)


След 5 годишно сътрудничество и неоспорими успехи в популяризирането на марката Epson на професионалния пазар в България, японската компания препотвърди доверието си към FACTOR.BG и посочи фирмата за единствен дистрибутор на новото направление Signage в продуктовата си гама за професионалисти.

Статистиката сочи, че до момента FACTOR.BG са продали повече принтери Stylus Pro, отколкото всички други партньори на Epson в България, взети заедно, в цялата история на марката у нас!

Успехите в областта на професионалния Фото и Файн-Арт печат са впечатляващи - макар в момента да не съществува официална статистика и данни за пазарния дял на марките, достатъчно е да се посети произволно фото-студио или фото-форум, за да се потвърди, че Epson Stylus Pro е безапелационния лидер на този пазар. Отличните експлоатационни качества и невероятния фото-печат, който предлагат принтерите Epson Stylus Pro са основната причина за тази доминация. Заслугата на FACTOR.BG е, че направи тези машини достъпни и популярни, осигури стабилен и бърз съпорт и сервиз от първа ръка, чрез фирмени специалисти.

Стратегията на FACTOR.BG за спечелване на пазарен дял за SureColor SC30610 включва изграждане на дилърска мрежа в цялата страна, партньорства с фирмите, доставящи медии, обособяване на специален мобилен екип за незабавна техническа поддръжка, периодични технически обучения и бизнес-семинари за собствениците на принтери.

Разбира се, конкуренцията е сериозна. Но предвид технологичните предимства, които Epson има пред Mutoh, Roland и Mimaki, както и пред многобройните китайски "клонинги", шансовете за успех са налице. Ясно е, че Epson, която произвежда ключовия компонент - печатащата глава - за всеки всеки еко-, лайт- или майлд- солвентен принтер на конкурентите от посочените по-горе фирми, няма да предложи нищо друго, освен най-доброто, за всеки свой принтер, за всеки свой клиент.

Продуктите, с които FACTOR.BG започва дистрибуторските си отношения с Epson в LFP Signage сегмента са два.

Epson Stylus Pro GS6000 постави началото на експанзията на Epson в рекламния солвентен печат с непостижимо за конкурентите качество на печат, елементарна поддръжка, съпоставима с поддръжката на обикновен офисен принтер, безопасни за здравето мастила, дори и в офисна среда без принудителна вентилация, достъпна цена на консумативите, специални "production" програми за тези, които печатат много и се борят за ниска себестойност, и не на последно място, с надеждна хардуерна платформа.

Все още този принтер е предпочитан избор за студиата за печат, които поставят като основен приоритет качеството, но и не пренебрегват себестойността. Хубавото е, че с времето той стана и много по-достъпен, а в настоящия момент в България всяка по-голяма първоначалната инвестиция, в каквато и да е техника, представлява сериозен проблем!

За сериозен солвентен принтер, с добра производителност и перфектно качество на печат с ширина 162 см, специалната цена от 8980 Евро без ДДС превръща GS6000 в достъпна необходимост за всяка сериозна рекламна фирма, а дори и за стартиращи бизнеси. За подобна сума други фирми предлагат принтери, които приличат на детски играчки!

Безспорно е, че цената на машината не е най-важното, по-важни са нейните качества да генерира печалба за собственика си. В случая тези качества изобщо не се поставят под въпрос - този принтер е един истински "Универсален войник". Транспаранти от винил, каст фолио за брендиране на автомобили, POS диспеи, задно осветени реклами, стикерчета с размер на буквите под 1мм, фото-тапети, постери, X-банери, Roll-Up и Pop-Up банери, soft signage от текстил, витринни декорации, репродукции върху артистични медии и канава (канаваца), фотографски изложби на фото-хартия, за галерия или на обикновено PVC фолио за моста пред НДК - GS6000 е перфектен за всичко!

Съществува обаче една друга група клиенти, които искат добро качество, безопасност на мастилата и висока скорост на печат, но себестойността е основен приоритет. Техните нужди адресира Epson с новия SureColor SC30610.

Той предлага уникална комбинация от:
  • изключително достъпна първоначална инвестиция
  • висока скорост на печат - от 7.3 кв.м./час за перфектно качество, до 29.4 кв.м. за продаваемо качество при печат на банери и всякаква външна реклама
  • безопасни за здравето на персонала и клиентите мастила, без знак ВРЕДНО на опаковката и без канцерогенен никел в състава
  • гарантирана устойчивост от 3 г. на външни условия без ламинация
  • изключително изгодна цена на мастилата - 84 Eвро без ДДС, за касета от 700 мл. Това означава себстойност мастило от около 1,30 Евро на кв.м. при печат на снимка с наситени цветове на цялата площ!

Важни качества са и лекотата на обслужване и зареждане на медия от един оператор, намалените енергийни разходи, поради отпадане на принудителната вентилация в работното помещение, прецизно изградената конструкция на машината, заварена от роботи, автоматизацията на много тестови процедури ... списъкът може да бъде продължен още доста!

Първите два броя принтери SureColors SC30610 се очаква да пристигнат в България около средата на юни и са предназначени за демо-центъра на FACTOR.BG и за евентуален демо-партньор.

Демо-партньорите са част от стратегията на FACTOR.BG за осигуряване на демонстрационни машини на много места в страната. Демо-партньорите могат да закупят по един Epson SureColor SC30610 на преференциална цена и да гo използват за печат на продукция, но се ангажират да осигурят подходящи условия за презентиране на машината пред евентуални клиенти от съответния регион. Във всяко друго отношение демо-партньорът е равнопоставен на останалите клиенти на FACTOR.BG и не се ползва с преференциални цени за консумативи - нещо, което би нарушило принципите на лоялната конкуренция.

За повече информация относно принтерите или възможностите за партньорство можете да се свържете с екипа на FACTOR.BG:
www.factor.bg
info@factor.bg
0896 738700

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Търговски сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Сътрудник продажби с административни фун...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама