ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet FACTOR.BG на Фотоваканция

FACTOR.BG на Фотоваканция

Четвъртък, 14 Август 2014 ( прочетена 2522 пъти)


Когато наближи септември, много хора се натъжават - децата започват училище, пак трябват пари, а нали поопразнихме кредитната карта, че взехме и малък заем, за една по-така, почивчица.

През септември е времето за разплата - коктейлчетата в Бедрум и кафенцата на марината на Диневи, вече не изглеждат толкова добра сделка! Както и "изгодната" All-inclusive промоцийка в поредния "Resort-Spa-Beach-Pallas"!

Ние, обаче, сме радостни! Да, признаваме си, че пропуснахме всички изброени екстри, дори не отидохме на Лозенец!
Но за нас идва Фотоваканция - от 6-ти до 14-ти септември, Приморско клуб (ние си го знаем като ММЦ-то).
И то не поредната Фотоваканция, а юбилейната, двадесетата!

Ние от FACTOR.BG сме развълнувани и нетърпеливи! Дали не сме подготвили нещо специално, как мислите?

Ето няколко жокера:
1. PHOTO D|SHIRT - знам, ще ни критикувате, че е на английски, но бранда си е бранд и това е! Съсредоточете се, обаче, върху основното - дигитално отпечатани фланелки, там, в ММЦ, пред Вашите очи, използвани като нестандартна фотографска медия за Вашите снимки, които ще се състезават за 20-те юбилейни награди на FACTOR.BG, произведени в Шотландия преди няколко години и отлежали в подходящи условия. Фото-тениската, която ни хареса най-много, ще получи и морална награда - почетен плакет от FACTOR.BG, придружен от 200 лв. Оценяването ще бъде направено от публиката, на специално ревю в първите дни на Ваканцията, на което вашите фото-тениски ще бъдат показани на подиума от ултимативните манекени - самите вие! Кой ще получи моралната награда ще решим ние, при напълно непрозрачни условия. Тениските си остават за вас, за да ги носите през остатъка от Фотоваканция и после да се фукате с тях пред приятели!

Само акредитираните имат право на участие!

2. Второ издание на "Да създадем заедно изложба", със съдействието на Epson и Hahnemuehle. Правилата са същите - координатори с опит и вкус, които да обединяват и координират групите, избрани на случаен принцип. Всяка група измисля, снима, обработва и отпечатва собствена мини-изложба. Тук идва малката разлика, в сравнение в първото издание - FACTOR.BG и японската фирма EPSON ще осигурят поне четири ProPhoto принтера Epson StylusPhoto R3000. FACTOR.BG и 430-годишният немски производител на истински артистични хартии и картони Hahnemuehle ще осигурят от най-хубавите хартии за фотографски FineArt печат. Всички участници в групите ще преминат през краш-курс за работа с този принтер и тези хартии, както и за основните довършителни работи, на живо. След това принтерите ще са на разположение на групите, по съгласуван график и всяка група самостоятелно (с наша помощ, ако има нужда) ще може да отпечата своите работи, в по два екземплара - един за изложбата и един за спомен на автора. И накрая, за да е пълна отговорността за представянето, групите ще паспартират и рамкират самостоятелно своите изложби, под контрола и със съдействието на специалист.

Припомнете си какво направихме през 2012: photovacation.org

Разбира се, толкова труд заслужава награда - даже награди!
Най-важната награда е морална - заедно ще създадем изложба плод на колективния труд и дух обединил ни в една творческа задача.
Публиката ще отличи групата, която се е представила най-добре, а FACTOR.BG ще връчи специални плакети на участниците в групата.

Е, има и материална награда:
- Всеки от членовете на най-добре представилата се група ще получи по пакет FinArt медия Hahnemuehle
- Един щастливец от всички участвали в създаването на изложбата пък ще бъде изтеглен чрез жребий и ще получи хартия Hahnemuehle на стойност 600 лв. с ДДС.

3. Всички принтери Epson StylusPhoto R3000, които ще бъдат чисто нови, специално разопаковани на Ваканцията, само за демонстрации и за използване в конкурса "Да направим заедно изложба", ще бъдат предложени за продажба на изключително преференциални цени. Те ще бъдат с пълен комплект нови мастилени касети, в допълнение на мастилата, намиращи се в самия принтер, защото част от тях ще се изразходва за печатането на изложбата. Ще важи пълната гаранция от Epson. Супер изгодно ще можете да се сдобиете с истински, сериозен принтер за фотографи, които търсят безкомпромисното качество на печат - единственото приемливо, когато печатате за изложба или за продажба на авторска фотография.

4. СПЕЦИАЛЕН АКЦЕНТ! На Фотоваканция ще бъде и премиерата на Epson L1800 - по-големият брат на суперзвездата Epson L800. Същото качество на печат, същите мастила, същата ниска цена на копие, но вече в размер А3+. Отново FACTOR.BG е изключителен дистрибутор на Epson за този модел принтер. Ще можете да го тествате подробно и да си отпечатате ваша туристическа снимка, особено ако се включите в семинара за травъл фотография, организиран съвместно с PhotoCafe - photocafe.bg

5. Множество промоции, стартиращи от днес, 14-ти август и приключващи на 14-ти септември, с края на Фотоваканция:
- 25% отстъпка от цената на избрани трансферни медии FOREVER
- 20% отстъпка от стандартната крайноклиентска цена на ВСИЧКИ принтери EPSON StylusPro
- подарък допълнителна черна касета със сублимационно гел-мастило, при покупка на сублимационен принтер Ricoh SubliJet-R A4 или А3 размер
- подарък допълнителна черна касета с гел-мастило ChromaBlast за трансфер върху светъл памучен текстил, при покупка на принтер Ricoh ChromaBlast-R A4 или А3 размер

Можете да се запишете за участие във Фотоваканция тук: photovacation.org
Можете и да ни посетите, ако сте наоколо - освен многото интересни неща за разглеждане, имаме специално подготвен мобилен бар с руски, финландски, шотландски, кубински и немски течности. И лед!

Заповядайте, ще ни бъде много приятно!

Поздрави:
По-радостната част от екипа на FACTOR.BG
factor.bg
photovacation.orgprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама