ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet FACTOR.BG на COPIS - фокус върху приложенията и материалите

FACTOR.BG на COPIS - фокус върху приложенията и материалите

Сряда, 1 Октомври 2014 ( прочетена 2837 пъти)


Когато ходим на изложение, обикновено се движим като рок-група, с поне един тир машини и три вана оборудване. Този път сме решили да е различно.

Има ли голямо значение, как точно изглежда един широкоформатен принтер на живо? По-важното е какво може да се направи с него, колко ще струва самата машина и консумативите и, може ли бързо да се възвърне инвестицията...

Разбира се, съвсем без принтери няма да станат нещата - ще покажем бестселъра на Epson за директен печат върху текстил SureColor F2000, настолните сублимационни гел-принтери, новия фотопринтер Epson L1800, с фабрична система с резервоари за мастило, който може да отпечата фотография с размер А3+ за цена до 50 стотинки с ДДС за оригинално мастило Epson! Ще покажем най-продавания фотопринтер Epson L800, най-качествения принтер за фотографски и артистичен печат, за цветни проби и цветоотделки до формат А2 или ролка 43,2 см - Epson StylusPro 4900, ще покажем и Epson StylusPhoto R3000, популярен като "тъмната стаичка" на модерния фотограф.

Ще има и промоции:
- истински солвентен принтер Epson, с ширина 162 см, с отлична цена на оригиналните консумативи, с всички необходими системи, с пълен комплект мастила, на ценa, на която може да се купи или хоби-модели или китайски "клонинги?!?".
- принтерът за директен печат върху текстил Epson SureColor F2000, на цени и с гаранционни условия, които правят безсмислен риска да се инвестира в екзотични марки преработени домашни фотопринтери, представяни като сериозни решения за текстилен печат.
- индустриален клас сублимационни принтери Epson, проектирани от печатащата глава, до мастилото, като сублимационни - без аналог като цена и качество, с "индустриални" цени на мастилата..

Но най-важното, според нас, са приложенията и материалите. Ето какво сме приготвили, без да изчерпваме списъка:
- Интересни и достъпни като цена тапети за солвентен и воднобзиран печат.
- Широкоформатна сублимация върху твърди повърхности - интериорни панели, кухненски плотове, вратички за шкафове, меню табели, графици, бели дъски...
- Уникални рекламни сувенири и фото-подаръци, предназначени за моментална декорация с изображения, отпечатани върху хартия - ключодържатели, магнити, химикалки, подложки, фотопанели. Произведени в Европа, съссертификати за безопасност!
- Сублимационни сувенири и фото-подаръци ChromaLuxe и UNISUB
- листови сублимационни материали - FRP, алуминий, стомана, MDF, HDF, за рязане с фреза или лазер и декориране със сублимация
- Премиум тениски за перфектен директен печат с текстилни принтери, без аналог на българския пазар
- трансферни хартии FOREVER за всякакви печатни технологии и всякакви материали
- професионални ролни сублимационни хартии Coldenhove - превъзходно качество за индустриалния пазар, на цени като за азиатски хартии
- материали за печат KATANA, подходящи за всякакви модели принтери, работещи с мастила на водна база
- сублимационни чаши, издържащи 1000 цикъла в миялна машина

Повече информация можете да получите на info@factor.bg или на 0896 738700, от екипа на FACTOR.BGprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Технически асистент
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт за обслужване на клиенти
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама