ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet FACTOR.BG представя медиите KATANA на изложението PHOTOKINA

FACTOR.BG представя медиите KATANA на изложението PHOTOKINA

Сряда, 21 Септември 2016 ( прочетена 2276 пъти)


27 различни типа фотографски медии с марката KATANA се радват на сериозен интерес от страна на професионални фотографи, фотолюбители и представители на принт-шопове.

27 фотографски медии, плюс 21 медии за солвентен печат, всичко в различни размери листове и ширини ролки, налично на склад за незабавна доставка на следващия работен ден, с безкомпромисен технически съпорт, при гарантирано най-високо качество на медиите, произведени в заводите в Япония, Германия и Швейцария, без никакви корейски и китайски включвания. Това е накратко описана стратегията на марката.

 

katana щанд


Медиите KATANA са част от портфолиото на FACTOR.BG от точно 10 години. Този юбилей, съчетан с представянето на няколко нови вида медии, се оказаха добра причина за стъпване на арената на големите имена във фотографския и печатен бизнес - Photokina. Предизвикателството и ресурсите, нужни за това представяне са сериозни, но резултатите от първите два дни доказват, че успехът на марката в България не е случаен. Нещо повече - натрупаният сериозен опит от работата на един изключително свит и ценово чувствителен пазар, какъвто е българският, се оказва голямо предимство при работата с клиенти от други страни в Европа, за които времената на "dolce vita" във фотографския бизнес, също са отминали безвъзвратно. Ценовата конкуренция е сериозна, множество китайски производители се стремят да извоюват свой пазарен дял, европейските доставчици на медии страдат от свиването на пазара и също преосмислят ценовата си политика, а огромният избор и мигновеният достъп до офертите на стотици марки са направили клиентите взискателни.

 

katana щандЩандът на изложението е относително скромен - само 24 кв.м., което, съпоставено с гигантите в бранша е нищожно, но фокусираното и конкретно представяне, добрият мострен материал и подготвеният екип специалисти вършат чудесна работа. И, макар да е ясно, че нещата ще се случват бавно, трудно и с много търпение, първата обратна връзка от посетителите на изложението е повече от обещаваща.

 

katana щандАко в тези дни сте решили да бъдете част от Photokina - било като изложители или посетители, каним ви в зала 3.1, на щанд А-007, за да разгледате на живо изключителното разнообразие от медии, да поседнете за минута, на чаша вода и шоколадово изкушение, да вземете своя безплатен тестов пакет медии KATANA и да споделите с нас своето мнение - най-важното, за което сме тук!

 

katana щанд

 

katana щанд

С поздрави от Кьолн:
Екипът на FACTOR.BGprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Асистент продажби
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама