ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet FACTOR.BG представя сублимационни фото-чаши, с гаранция над 1000 цикъла в миялна машина!

FACTOR.BG представя сублимационни фото-чаши, с гаранция над 1000 цикъла в миялна машина!

Сряда, 1 Април 2015 ( прочетена 3625 пъти)


Сублимационните фото-чаши са един от най-популярните продукти, предназначени за персонализация.

DURAGLAZE DURHAM

DURHAM

 

Има различни видове, форми и размери, но бестселърът са цилиндричните, бели чаши. Почти във всяко квартално фото може да си поръчаме чаша със снимката на наш близък, с интересен надпис или весела картинка. Често те са и харесван продукт за фирмена сувенирна реклама, съчетавайки възможността за фотореалистичен печат с ярки цветове, с ниска цена, полезност на продукта и добра видимост на рекламното послание.

 

DURAGLAZE SPARTA

SpartaИма обаче един проблем - чашите са керамични, а за да е възможен сублимационният трансфер на изображението върху тях, те трябва да са покрити със специален лак на полиестерна/полиуретанова основа, който лак трябва да издържа и на жестоките условия на миене в миалните машини, с техните силно агресивни препарати.

 

сублимационни фото-чаши, с гаранция над 1000 цикъла в миялна машинаПрактически няма фирма в България, която да гарантира определена устойчивост на такава експлоатация и резултатите са видни след първите няколко месеца - изображението избледнява, покритието се напуква и, в крайна сметка, рекламното послание се превръща в антиреклама на бранда.

Верни на подхода да предлагат сигурни решения, а не продукти-проблеми, FACTOR.BG представят единствените чаши с високоустойчиво покритие DURAGLAZE, произведени от английската фирма LISTAWOODS. Производителят гарантира 1000 цикъла в миялна машина, това е тествано и потвърдено от незвисима лаборатория.


Най-хубавото е, че цената на тези уникални чаши е в същия порядък, като повечето китайски сублимационни чаши. Прадлагат се в два основни дизайна - DURHAM, с права цилиндрична форма и овална дръжка и SPARTA, с елегантна извивка на горното ръбче и по-ъгловата дръжка. Налични са на склад, за незбавна безплатна доставка!Цена за кашон (36 чаши): 93.60 лв. без ДДС или 112.32 лв. с ДДС. При поръчка над 10 кашона - 10% отстъпка. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За поръчки и допълнителна информация: order@factor.bg
Teл.: 0331/ 99818
Teл.: 0896 738700
Екипът на FACTOR.BGprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Технолог офсетов печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама