ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet FESPA Global Print Expo 2018: Където печатът полита

FESPA Global Print Expo 2018: Където печатът полита

Четвъртък, 23 Ноември 2017 ( прочетена 1284 пъти)


FESPA стартира своята кампания за посетителите на FESPA 2018 Global Print Expo, която ще се проведе в рамките на четири дни от 15 до 18 май 2018 в Берлин, Германия.

 

FESPA Global Print Expo 2018

 

Мотото "Where Print Takes Off" на кампанията подчертава ролята на FESPA като международна платформа за нови технологии, идеи и приложения в пазарите за цифров широкоформатен печат, ситопечат и печат на текстил.

Заемащо 10 зали в панаира Messe Berlin, който последно бе домакин на събитието през 2007 година, FESPA 2018 ще има цяла зала, посветена на материалите, което отразява критичната роля на иновациите при медиите за осигуряване на диверсификация на приложенията.

FESPA очаква изложението през 2018 да има най-голямата текстилна зона от всяко събитие на FESPA до момента, което отразява нарастващия интерес на пазара към текстилна реклама, мода и декоративен текстил. FESPA 2017 вече показа покачване на броя на изложителите, показващи текстилни приложения, а търсенето продължава да расте, като до този момент, в Берлин вече две отделни зали са посветени на текстилния печат. Посетителите на FESPA 2018 ще имат също достъп до European Sign Expo, специалното събитие на FESPA за непечатна визуална комуникация.

Последното изложение FESPA Global Print Expo в Хамбург през 2017 г. привлече посетители от над 130 страни, като го превърна в най-голямото световно събитие за специалната печатна общност.

Посетителите могат да увеличат стойността на своето посещение на изложението, като участват в образователните и интерактивни представяния на FESPA и като се присъединят към специалните партньорски събития на FESPA в мрежата. Многоканалната маркетингова кампания за FESPA 2018 се фокусира на www.fespaglobalprintexpo.com, онлайн центърът, където посетителите могат да намерят най-актуалната информация за състава на изложителите и представянията по време на изложението. Международните посетители, които летят до Берлин за събитието, могат да се възползват от намалените цени на полетите на официалния партньор на FESPA, Lufthansa. Посетителите трябва да посетят уеб сайта на FESPA 2018 за повече информация, как да се възползват от намалените цени.

Източник: www.printingnews.com
Текста написа: Мария Шабанскаprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Technical Assistant Packaging
гр. София
фирма ФИКОСОТА ООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама