ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Fiery FS300 - ново поколение контролер от EFI

Fiery FS300 - ново поколение контролер от EFI

Петък, 15 Септември 2017 ( прочетена 805 пъти)


Новата технология EFI Fiery FS300 Pro е изградена за управление на листови дигитални машини, високоскоростни ролни преси, системи за печат на картон и велпапе. Тя включва нови функционалности в областта на цвета, производителността, лесната употреба и интеграцията.

 

Fiery FS300

 

Новият контролер има значителни подобрения в софтуера за управление на поръчките, EFI Fiery Command WorkStation 6. Новият усъвършенстван интерфейс е изчистен, модерен и лесен за употреба. Подобренията на производителността на версия 6 включват възможност за управление на различни машини в производството като свързва управлявани от Fiery листови, високоскоростни инкджет машини и широкоформатни принтери.

Новите инструменти за търсене осигуряват по-бързи начини за управление на поръчките, а подредбата им може да бъде променяна спрямо определени критерии, например материала за печат, за да помогне за задаването на приоритети в производството.

По-висока производителност с Fiery Command WorkStation
Освен това, версия 6 включва възможност за по-бързо и постоянно повторно отпечатване на поръчката с помощта на запазена растерна информация за вече отпечатаните поръчки. Тестовият потребител, базираната в Ню Делхи Printers Pvt. Ltd., са докладвали, че подобренията на Fiery Command WorkStation са довели до увеличаване на производителността.

„С преминаването към Fiery Command WorkStation с новия гъвкав графичен интерфейс, операторите могат да откриват с лекота функциите, от които се нуждаят и това е увеличи производителността на Avantika с 15%,“ коментира директорът на Avantika Printers Himanshu Pandey.

По-лесни електронни монтажи
Fiery Command WorkStation 6 поддържа и нови версии на EFI Fiery Impose, Compose и JobMaster, които според компанията позволява на потребителите да създават продукти с висока добавена стойност с по-голяма печалба, за по-малко време и с по-малко цъкане с мишката. Според EFI електронните монтажи също стават по-лесно и потребителите по-лесно могат да създават шаблони за комбинирани монтажи, за да автоматизира създаването на монтажи.

Източник: пресинформация на EFI
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Почасова работа на четирицветна пълнофор...
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на четирицветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама