ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Filter Forge 7.0 с множество подобрения

Filter Forge 7.0 с множество подобрения

Вторник, 20 Март 2018 ( прочетена 2343 пъти)


Приложението Filter Forge, налично за Windows и MacOS, вече е с обновена версия 7.0. Чрез визуалния редактор потребителите могат да създават собствени филтри за изображения, а също така да избират и изтеглят сред хилядите разработки, предоставени от други дигитални артисти.

Filter Forge 7.0

 

Последната версия е изцяло пренаписана, което води до ускоряване на визуализациите на голям брой компоненти и канали. Това е особено полезно за работещите с 3D обекти и графика. Новите команди за копиране и поставяне позволяват съвместимост с всеки графичен редактор, независимо от поддръжката му на допълнителни приставки. В този случай се запазва точността на изображението и цветовете, независимо дали се използват един или повече филтри.

Filter Forge може да работи самостоятелно или като приставка за Photoshop. Трите основни неща, с което се отличава от останалите подобни инструменти са:

  • Безплатната онлайн библиотека с филтри, съдържаща над 12 000 текстури и ефекти, създадени от други потребители.
  • Визуалният редактор за филтри, позволяващ работа с почти 50 компонента за обработка – прозрачности, преливки, настройка на цветове, изкривявания и много други, както поотделно, така и в комбинация.
  • Всеки, който създава и попълва библиотеката от филтри има възможност да получи безплатно пълната версия на софтуера. Всеки филтър се оценява от потребителите и тези автори, които съберат три точки, печалят въпросното безплатно копие. Повече информация за тази възможност може да видите тук.

От сайта на компанията може да бъде свалена 30 дневна пробна версия. Пълната версия се предлага в три възможности и цени, като може да бъде закупена тук.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.filterforge.comprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама