ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Finishing 4.0 от Muller Martini на Graph Expo

Finishing 4.0 от Muller Martini на Graph Expo

Четвъртък, 28 Юли 2016 ( прочетена 1298 пъти)


Демонстрации на живо ща покажат довършване на списания с променлива информация, както и книги, в чието производство са съчетани листов офсет, ролен офсет и дигитален печат с помощта на напълно автоматизирана конфигурация.

 

След успеха на темата Finishing 4.0 на drupa, Muller Martini ще я продължи на Graph Expo, на 25-и – 28-и септември, в Орландо, Флорида. Finishing 4.0 обхваща революционни технологии, които осигуряват цялостен работен процес без човешка намеса, от печата до завършения продукт. Muller Martini постига това чрез иновативни довършителни решения за цифров печат, офсет и хибридни продукти, интелигентна автоматизация и интеграция. Това е съчетано с максимална гъвкавост по отношение на тиражите, формата и съдържанието.

Muller Martini ще направят демонстрации на живо, които показват как коли, отпечатани чрез офсет и цифров печат могат да бъдат обработвани едновременно с помощта на интелигентен, високо автоматизиран работен процес. Ще бъдат произведени разнообразни продукти с помощта на:

  • Vareo - Нова система за книги с мека подвързия, подходяща за цифров и офсетов печат. Тя позволява всяка стъпка на производството да бъде оптимизирана за конкретния продукт, което води до висока производителност и оптимално качество.
  • Presto II Digital – система за телово шиене за продукти, отпечатани чрез ролни и листови технологии, която позволява на печатниците да увеличат производствените си възможности и продуктовото разнообразие.
  • Connex – система за управление на информацията и процесите. Основния инструмент на Muller за управление на дигитални и конвенционално производство на печатни материали.

Посетителите на щанда ще научат как тези високо автоматизирани системи за довършване могат да помогнат на клиентите им да произвеждат както дълги, така и ултра къси тиражи изгодно, като им осигурят нови източници на приходи.

На снимката: Presto II Digital

Източник: пресинформация на Muller Martini
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама