ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Flex33 - най-компактният екосолвентен принтер

Flex33 - най-компактният екосолвентен принтер

Понеделник, 18 Юни 2012 ( прочетена 7567 пъти)


Принтерът е с ширина 33 см и изключително добро качество. Подходящ е за печат върху PVC, винил и други гъвкави материали за производство на етикети, стикери, банери, графики за превозни средства, текстилни фолия за апликация на дрехи, калъфки за електроника и други.

Flex 33

Flex33x използва глава с микро-пиезо технология и е настроен за работа с UV-устойчиви, еко-солвентни Multisolve ™ мастила. Принтерът може да се комбинира с режещ плотер с оптика като (като Graphtec Craft Robo Pro), за да се получи достъпен комплект за печат и рязане с цена под 5000 Евро.

Функции, предимства и приложения на настолен солвентен принтер Flex 33 от DCS

Устойчивост на външни условия: Flex33 използват Multisolve серия леки солвентни мастила, издържащи до 2 години на външни условия без ламинат и до 5 години с ламинат.
Мастилото се предлага в касети и бутилки по 150 мл

 


Без съдържание на летливи органични вещества: При работа с Multisolve мастилата, не е нужно да имате принудителна вентилация в помещението, тъй като мастилата не съдържат вредни и опасни съставки и позволяват работа в офисна среда      


Висока резолюция на печат и качествени изображения: Flex33 печата с фотографско качество, с променлив обем на капката при разделителни способности 1440 x1440, 2880 x 2880 или 5780 x 1440 dpi. Осемте цвята дават широка гама от наситени цветове    
Върхова цветова гама: 8-цветната конфигурация CMYKLcLm плюс оранжево и светло черно елиминира тревогите около изместването/лимитирането характерно при някои случаи с 4-цветен печат CMYK. С Flex 33 може да сте сигурни, че печатате безупречно ярки, плътни или пастелни цветове.    

Печат върху огромен набор от медии: Multisolve серията леки солвентни мастила имат много добра адхезия върху специализирани медии за солвентен печат и евтини неспециализирани медии. Подходящ е за печат върху PVC, винил, беклит, фото хартия, банери, текстилни фолия за апликация на дрехи и други.Възможностите за бизнеса Ви с Flex33 са неограничени.    Компактно и удобно решение за печат и рязане по контур: Принтерът може да се комбинира с настолен режещ плотер с оптика като Graphtec Cameo или Craft Robo Pro, за да се получи достъпен комплект за печат / рязане по контур и производство на стикери.    
Вграден нагревател с дигитално управление: За да се съчетае високото качество на печат с времето за съхнене на мастилото върху медията, Flex33 e оборудван с вграден нагревател. Нагревателят нагрява медията, за да може Multisolve мастилата да проникнат в нея, а тъй като за различните видове медии се изисква определена температура при печат върху принтера е разположено дигитално управление за лесната й и бърза настройка.    
Поразителна гъвкавост: Благодарение на уникалната комбинация от мастила с устойчивост на външни условия, широка цветова гама на отпечатъците и възможността за печат и рязане по контур (в комбинация с настолен режещ плотер) Flex33 предоставя гъвкавост на всеки принт шоп.    
Мобилен и ергономичен: Компактния размер и лекото тегло на Flex33 го правят удобен за инсталация и работа във всяко помещение, на всяко място. Площта, която заема принтерът е само 68,5 х 56 см ,а теглото му 22,5 кг.    Произведен в САЩ: Flex33 e проектиран и се произвежда в САЩ по най-високи стандарти. Може да сте сигурни, че Flex33 e солиден и здрав принтер, предназначен за години надеждна работа.

 
Препоръчителни системни изисквания: Работна станция с ОС Windows XP, Vista, или 7 OS, 2GHz процесор, 2 GB RAM памет и 80 GB свободно дисково пространство.    
 


Източник: Адком
print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Мениджър Ключови клиенти
гр. София
фирма GPTS Ltd

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама