ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Flex33 - най-компактният екосолвентен принтер

Flex33 - най-компактният екосолвентен принтер

Понеделник, 18 Юни 2012 ( прочетена 8209 пъти)


Принтерът е с ширина 33 см и изключително добро качество. Подходящ е за печат върху PVC, винил и други гъвкави материали за производство на етикети, стикери, банери, графики за превозни средства, текстилни фолия за апликация на дрехи, калъфки за електроника и други.

Flex 33

Flex33x използва глава с микро-пиезо технология и е настроен за работа с UV-устойчиви, еко-солвентни Multisolve ™ мастила. Принтерът може да се комбинира с режещ плотер с оптика като (като Graphtec Craft Robo Pro), за да се получи достъпен комплект за печат и рязане с цена под 5000 Евро.

Функции, предимства и приложения на настолен солвентен принтер Flex 33 от DCS

Устойчивост на външни условия: Flex33 използват Multisolve серия леки солвентни мастила, издържащи до 2 години на външни условия без ламинат и до 5 години с ламинат.
Мастилото се предлага в касети и бутилки по 150 мл

 


Без съдържание на летливи органични вещества: При работа с Multisolve мастилата, не е нужно да имате принудителна вентилация в помещението, тъй като мастилата не съдържат вредни и опасни съставки и позволяват работа в офисна среда      


Висока резолюция на печат и качествени изображения: Flex33 печата с фотографско качество, с променлив обем на капката при разделителни способности 1440 x1440, 2880 x 2880 или 5780 x 1440 dpi. Осемте цвята дават широка гама от наситени цветове    
Върхова цветова гама: 8-цветната конфигурация CMYKLcLm плюс оранжево и светло черно елиминира тревогите около изместването/лимитирането характерно при някои случаи с 4-цветен печат CMYK. С Flex 33 може да сте сигурни, че печатате безупречно ярки, плътни или пастелни цветове.    

Печат върху огромен набор от медии: Multisolve серията леки солвентни мастила имат много добра адхезия върху специализирани медии за солвентен печат и евтини неспециализирани медии. Подходящ е за печат върху PVC, винил, беклит, фото хартия, банери, текстилни фолия за апликация на дрехи и други.Възможностите за бизнеса Ви с Flex33 са неограничени.    Компактно и удобно решение за печат и рязане по контур: Принтерът може да се комбинира с настолен режещ плотер с оптика като Graphtec Cameo или Craft Robo Pro, за да се получи достъпен комплект за печат / рязане по контур и производство на стикери.    
Вграден нагревател с дигитално управление: За да се съчетае високото качество на печат с времето за съхнене на мастилото върху медията, Flex33 e оборудван с вграден нагревател. Нагревателят нагрява медията, за да може Multisolve мастилата да проникнат в нея, а тъй като за различните видове медии се изисква определена температура при печат върху принтера е разположено дигитално управление за лесната й и бърза настройка.    
Поразителна гъвкавост: Благодарение на уникалната комбинация от мастила с устойчивост на външни условия, широка цветова гама на отпечатъците и възможността за печат и рязане по контур (в комбинация с настолен режещ плотер) Flex33 предоставя гъвкавост на всеки принт шоп.    
Мобилен и ергономичен: Компактния размер и лекото тегло на Flex33 го правят удобен за инсталация и работа във всяко помещение, на всяко място. Площта, която заема принтерът е само 68,5 х 56 см ,а теглото му 22,5 кг.    Произведен в САЩ: Flex33 e проектиран и се произвежда в САЩ по най-високи стандарти. Може да сте сигурни, че Flex33 e солиден и здрав принтер, предназначен за години надеждна работа.

 
Препоръчителни системни изисквания: Работна станция с ОС Windows XP, Vista, или 7 OS, 2GHz процесор, 2 GB RAM памет и 80 GB свободно дисково пространство.    
 


Източник: Адком
print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама