ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Four Pees си партнира с ColorLogic

Four Pees си партнира с ColorLogic

Събота, 5 Януари 2013 ( прочетена 1912 пъти)


Four Pees вече предлага софтуери за управление на цвета.

Four Pees, водещ дистрибутор на софтуерни решения за печатната и издателската индустрии, вече работи и с ColorLogic - производител на висококачествени решения за управление на цветовете. Four Pees вече е международен дистрибутор на продукти като CoPrA, ZePrA и ColorAnt.

Партньорство с технологичен производител и дистрибутор на продукти с добавена стойност

Към портфолиото с продукти на Four PeesColorLogic добавя широка гама от висококачествени решения за работа с цвят, перфектно допълващи решенията за печат и издателска дейност. „Когато започнахме да обсъждаме с ColorLogic евентуално партньорство, веднага бяхме впечатлени от качеството на техните продукти”, казва Том Пиер, изпълнителен директор на Four Pees. „Те са много надеждни, а опитният технически екип се стреми непрекъснато да ги подобрява и търси нови решения за цветовъзпроизвеждане за клиентите на фирмата.”

Barbara Braun-Metz, CEO на ColorLogic обощава: „Вярваме, че Four Pees чудесно се допълва с ColorLogic, която е една технологично ориентирана фирма, а Four Pees започва, когато нашата работа приключи - предлага нашите продукти на пазара. Те са доказали своите умения и познаване на пазара с други решения; ние вярваме на нашите продукти, дистрибутори и клиенти.”

Four Pees си партнира с ColorLogic

Профилиране, конвертиране и спестяване на мастило... каквото и да кажете, ColorLogic го има

ColorLogic разполага с набор от мощни и висококачествени решения за управление на цвета, изградени върху отворени стандарти като ICC и DeviceLink профили. Решенията работят с Mac и Windows, комбинират лесно използване с мощни широкообхватни функции.

"Управлението на цветовете може да бъде много сложно, но нашият опит показва, че клиентите просто искат производството им да работи гладко с колкото се може по-малко разсейване ", коментира David van Driessche, технически директор на Four Pees. „Решенията на ColorLogic са уникални, защото те рационилизират настройките и поддръжката си чрез използването на мощни „магьосници” (wizards) с вграден интелект. В същото време те позволяват на експертите в работата с цвят разширено персонализиране ".

CoPrA е решение на ColorLogic за характеризиране на цвета в RGB, CMYK и многоканални работни потоци, използвани за създаването и оптимизирането на профили на принтери, печатни машини, профили за цветово преобразуване DeviceLink и настройки за спестяване на мастило. ZePrA е висококачествен, лесен за използване сървър за управление на цветовете, лесен за стандартизиране на входящите файлове, конвертиране на PDF / X файлове към различни условия на печат и намаляване на максималното количество на мастило или прилагане на настройки за спестяване на мастило за други задания. ColorAnt проверява, визуализира и коригира данните от измерванията, получени от измервателните устройства, които позволяват да се създадат много по-добри ICC или DeviceLink профили. Продуктът DocBees завършва продуктовата линия и предлага управление на профили, позволява итеративно (повторно) повишаване на качеството на съществуващите профили (re-profiling) и автоматично откриване какво цветово пространство е използвано в немаркирани (untagged)документи.

Dietmar Fuchs, продуктов мениджър на ColorLogic добавя: „Ние разработваме наистина добри инструменти и се утвърдихме като лидер на пазара за хардуерно калибриране на монитори, цветни проби на екран и като лидер в DeviceLink решенията. Наистина е чудесно да видим, че нашата технология се използва, за да ускори работните потоци на нашите клиенти по целия свят. "

Фирма Гед, като официален дистрибутор на Four Pees за България, периодично ще публикува по-подробна информация за новите продукти.

Други материали свързани с Four Pees:

Улеснения за потребителите на Adobe InDesign и InCopy от Ctrl Publishing 
Twixl Publisher превръща печатния дизайн в интерактивни публикации за iPad 
PrintFactory - цялостно решения за управление на широкоформатен печат 
Автоматизирани решения за индивидуална обработка на изображения от Elpical
Продуктите на Laidback автоматизират предпечатния процес 
Ефективно управление на PDF файлове за печат с Callas pdfToolbox 5 
ГЕД ООД е официалният представител на 4PEES за България print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож в дигитална печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Графичен дизайн и предпечат
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама