ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Fuji предлагат нова ултравиолетова CTP пластина за вестникарски печат

Fuji предлагат нова ултравиолетова CTP пластина за вестникарски печат

Вторник, 16 Юни 2009 ( прочетена 1704 пъти)


Brillia Pro-VN е с ниска консумация на химия за проявяване. Като я използват, печатниците могат да помогнат за опазването на околната среда без това да намали ефективността на производството.

Според Fuji Brillia Pro-VN използва по-малко химически съединения и е по-непретенциозна от гледна точка на процесите по довършването на пластината (проявяване, миене, гумиране) спрямо конкурентите си. Като добавка, вече не е необходимо обновяване на разтвора за проявяване, което обикновено се налага за поддържане на неговото pH. Качествата на проявителя се поддържат с ежедневно доливане на няколко милилитра чиста вода.

Fujifilm твърдят, че полимеризационната технология, използвана в Brillia Pro-VN позволява на печатниците на вестници да постигнат същата продуктивност, като при употребата на конвенционално копирани ултравиолетови CTP пластини. Освен това, технологията Multigrain осигурява правилният баланс на водата и мастилото и лесната употреба на пластината.

Компанията обявява чувствителност на пластината от 0.030 mJ/cm2 , която е съвместима със съвременните експонатори за ултравиолетови пластини. Тя е годна за експониране на растер от 2 до 98 процента при 1,200 точки на инч (100 линии на инч) и има тиражоустойчивост до 200,000 печатни удара в зависимост от условията за печат.

Източник: fujifilmgs.com


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сътрудник продажби с административни фун...
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама