ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet FujiFilm Europe обединява портфолиото си за предпечатна и печатна химия и лепила

FujiFilm Europe обединява портфолиото си за предпечатна и печатна химия и лепила

Неделя, 8 Ноември 2015 ( прочетена 1253 пъти)






Разяснения относно промените от Инж. Иван Вълканов — Управител на ЕТ Иван Вълканов Трейд Къмпани.

Уважаеми партньори,

От началото на 2015 г. нашият партньор и доставчик FujiFilm Europe GmbH започна да консолидира портфолиото си за предпечатна и печатна химия и лепила поради факта, че през последните години закупи няколко фирми, производители на такава химия и лепила DS, ANCOR, SOLCO и други и наличието на аналогични химикали с различни етикети обърква както партньорите на фирмата в Европа, така и крайните потребители на продуктите на FujiFilm. Това пречи и на рационализацията на производството. В крайна сметка беше решено всички печатни химикали, доставяни на официалните партньори на FujiFilm, които продават офсетовите пластини и химикали на фирмата да получават заявките си за предпечатна и печатна химия с етикети PRESSMAX, което е и официалния бранд на FujiFilm.

В България, както е известно такъв партньор е нашата фирма. В миналото и в настоящия момент част от химикалите в склада ни са брандирани като FujiFilm и с наименованията на химикалите от листата на бившия производител Druckerei Service (DS). Тези наименования се запазваха за определен период докато бъде завършена трансформацията и преетикетирането на цялата листа с бранда PRESSMАX и съответните наименования с окончанието “max”.

Така например известния миещ препарат Rotowash 60 – 1010 с етикет DS става Washmax 60.10.MI с етикет от бранда PRESSMAX и т.н. Овлажняващите разтвори от серията ACEDIN на DS приемат новото име на серията FountMax на PRESSMAX и т.н.

От 01.09.2015 г. всички химикали от заявките на фирмата ни към FujiFilm се изпълняват с новите етикети на бранда. За Вас, нашите клиенти това не представлява технологичен проблем, защото съдържанието на опаковките е едно и също, а и ние имаме интелигентни клиенти, които за кратко време ще свикнат с новите имена на използваните с години продукти.

В същото време FujiFilm след внимателно проучване и анализи, изгради и предложи новата си концепция за повишаване на ефективността на печатниците, чрез комплексно използване на цялата продуктова гама на фирмата наречена SUPERIA. Тя включва използване едновременно на оборудването, хардуера и софтуера на FujiFilm, което в резултат на синергията от едновременното им прилагане води до икономии при печатниците до 30%. ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ОТ КОНСОЛДИРАНАТА ПРОДУКТОВА ЛИСТА ЩЕ НОСЯТ МАРКАТА SUPERIA. Oфсетовите пластини на FujiFilm с марката Brillia ( Brillia HD PRO-T3 например) включени в концепцията стават Superia HD PRO-T3. Това се отнася и за цялата гама от най-ефективните химикали от серията PRESSMAX.

За прилагане на концепцията, всеки месец в седалището на FujiFilm в гр. Дюселдорф се провежда обучение на партньорите от отделните европейски страни.От България на тези обучителни семинари присъстват специалисти от официалния дистрибутор ЕТ Иван Вълканов Трейд Къмпани

С уважение,
Инж. Иван Вълканов — Управител

 



print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД

Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама